Σε αυτή την εκλογική περίοδο δεν θα έχω την ευκαιρία να ψηφίσω το κόμμα που θα ήθελα. Γιατί δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει ένα κόμμα το οποίο θα συνδύαζε μια σειρά χαρακτηριστικών, που έχουν τα επιτυχημένα κόμματα σε ολόκληρη την Δύση.

Σκληρή στάση στο μεταναστευτικό, στήριξη της ελευθερίας της αγοράς μέσω της “απορρύθμισης”, δηλαδή της κατάργησης ενός μέρους του τεράστιου νομοθετικού πλαισίου που υπάρχει για να ορίζει το πώς θα πρέπει ένας περιπτεράς να διαχειρίζεται το περίπτερό του και την προστασία των παραδοσιακών θεσμών, όπως η οικογένεια. Χαρακτηριστικά που να συνδυάζονται με μια ηθική υπόσταση των μελών του φορέα αυτού που θα με κάνει να νοιώθω σίγουρος για την ψήφο μου. Θα αναγκαστώ να βολευτώ για μια ακόμη φορά με υπονοούμενα, με υποκατάστατα και με μισόλογα – κλεισίματα ματιού που χρησιμοποιούν τα πολυσυλλεκτικά κόμματα ή με ελλειμματικές περιπτώσεις που ικανοποιούν κάποια από τα κριτήρια που θέτω σε αυτό που θέλω να δω σε ένα πολιτικό κόμμα.

Ελλειμματικές είτε προγραμματικά είτε προσωπικά. Και αυτό που αισθάνομαι προσωπικά ότι δεν έχω ευκαιρία να ψηφίσω είναι κάτι που πιστεύω ότι θα λείψει και στην χώρα συνολικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://diesy.gr/ayto-leipei/