Κορωνοϊός – Γεννηματά: «Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε» το μήνυμα του ΚΙΝΑΛ

Κορωνοϊός – Γεννηματά: «Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε» το μήνυμα του ΚΙΝΑΛ

Αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση διότι «καλλιέργησε τον εφησυχασμό και την χαλάρωση και με λανθασμένους χειρισμούς κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών» άσκησε η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο περιοδείας της στην Αργολίδα, απευθύνοντας εκ νέου κάλεσμα για τον εμβολιασμό των πολιτών έναντι του κορωνοϊού.

«Το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής είναι ένα. Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Η κ. Γεννηματά τόνισε πως απέναντι στο καθημερινό κυβερνητικό αλαλούμ, η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι ξεκάθαρη και διατυπωμένη εδώ και μήνες: «Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, κινητά συνεργεία για να φτάσουμε πιο κοντά στους πολίτες και να τους διευκολύνουμε και σοβαρή ενημέρωση των πολιτών και των υγειονομικών για την σημασία του εμβολιασμού».

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε παράλληλα από την Αργολίδα την κυβέρνηση να στηρίξει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις για να αντέξουν στον ανταγωνισμό και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.

«Επιλέξαμε να επισκεφτούμε επιχειρήσεις που δίνουν το παράδειγμα για το πώς μπορούν να είναι ανταγωνιστικές, πώς μπορούν να είναι πρωτοπόρες στις εξαγωγές και θέλουμε να συζητήσουμε μαζί τους τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την πανδημία με τα κόστη που αυξάνονται» επισήμανε.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει εγκαίρως να φροντίσει να στηρίξει αυτές τις σημαντικές θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας» υπογράμμισε η κ. Γεννηματά κατόπιν επίσκεψής της σε παραγωγικές μονάδες στην Αργολίδα.

Βασίλης Μπαλατσός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *