Σόκαρε εχθές και πάλι με τις δηλώσεις του ο Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι. Μιλώντας για τους τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να βίασαν ομαδικά μία νεαρή Αμερικανίδα στη Σικελία, δήλωσε ότι, αν καταδικασθούν… θα πρέπει να τους επιβληθεί χημικός ευνουχισμός.

«Για τα σκουλίκια της Κατάνια, που βίασαν χωρίς οίκτο την τουρίστρια: Σίγουρη φυλάκιση και χημικός ευνουχισμός!», έγραψε στο Twitter ο Ιταλός ηγέτης.

Η υπόθεση αφορά τρεις Σικελούς, που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μίας 18χρονης Αμερικανίδας στην πόλη Κατάνια, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Οι δράστες, ηλικίας μεταξύ 19 και 10 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα, αφού ταυτοποιήθηκαν από βίντεο που τράβηξαν το μοιραίο βράδυ οι ίδιοι.

Σύμφωνα με το θύμα, το οποίο εργαζόταν ως νταντά σε μία τοπική οικογένεια για τρεις μήνες, συνάντησε τους άνδρες σ’ ένα μπαρ, το βράδυ της 15ης Μαρτίου και με την πρόφαση ότι θα πήγαιναν όλοι μαζί σ’ ένα άλλο μπαρ, την έβαλαν με το ζόρι σ’ ένα αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε μία απομακρυσμένη περιοχή, όπου την κακοποίησαν.

Σα να μην έφτανε αυτό, οι δράστες επικοινώνησαν μαζί της την επόμενη ημέρα και της ζητούσαν να την ξανασυναντήσουν. Η νεαρή Αμερικανίδα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και εν συνεχεία επέστρεψε στην πατρίδα της.