Εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Μαζική συμμετοχή των μελών για το όνομα της παράταξης

Εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Μαζική συμμετοχή των μελών για το όνομα της παράταξης

Για αθρόα συμμετοχή των μελών του ΠΑΣΟΚ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες για την επιλογή του ονόματος της παράταξης, κάνουν λόγο πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς μέχρι και τις 17:00 η συμμετοχή εκτιμάται ότι έφτασε πάνω από τις 100.000, δεδομένου ότι στα 123 εκλογικά κέντρα από τα συνολικά 600 έχουν ψηφίσει τουλάχιστον 45.000 άτομα.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, ως «νέα ψήφο εμπιστοσύνης και γιορτή αναγέννησης της παράταξης» χαρακτήρισε την σημερινή εσωκομματική ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, που ψήφισε στη Νέα Σμύρνη.

Συνομίλησε με τα μέλη του Κινήματος που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες για την επιλογή του ονόματος της παράταξης, τους αντιπροσώπους στο επικείμενο συνέδριο, τα μέλη στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις. Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεσε «κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης».

Πρόσθεσε ότι «επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας. Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

Αλίκη Κωνσταντινίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *