Αρχική Ελλάδα Ο Παναγιώτης Λιάκος “ξεμπροστιάζει” τα ellhnika hoaxes

Ο Παναγιώτης Λιάκος “ξεμπροστιάζει” τα ellhnika hoaxes

0
279
Ποιά είναι τα πραγματικά hoaxes;
Ο Παναγιώτης Λιάκος "ξεμπροστιάζει" τα hoaxes

Χαμός έγινε στα ΜΚΔ με την φωτογραφία του τούρκου ηθοποιού, που σήκωνε το μεσαίο του δάκτυλο μπροστά στην ελληνική σημαία. Και μετά την γενική κατακραυγή βγήκαν οι διάφοροι “διαχειριστές” να κάνουν damage control, μην τυχόν και κάποιοι προσβάλλουν τον ΣΚΑΙ ή σαμποτάρουν την “ελληνοτουρκική φιλία”. Ανάμεσα σε αυτούς και οι “υπεύθυνοι” για το τι είναι αληθινό και τι όχι, η ομάδα της ιστοσελίδας ellinikahoaxes που δημοσίευσαν ένα σχετικό άρθρο σχετικά με το γιατί δεν έκανε τίποτε το κακό ο τούρκος ηθοποιός. Πήραν όμως την απάντηση που έπρεπε από τον γνωστό δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο, ο οποίος τους απάντησε αποστομωτικά. Δείτε τι γράφει:

Τα ellinika hoaxes μ’ ένα κείμενο και σκεπτικό που απευθύνεται σε νήπια προσπαθούν να βγάλουν λάδι τον τούρκο που μας σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο, πάνω στην Ακρόπολη, με πλάτη γυρισμένη στη σημαία μας. Το κείμενο των ellhnika hoaxes βρίσκεται στο link και το δικό μου σχόλιο εδώ;
Ο δικός σας ισχυρισμός είναι εσφαλμένος και αυτό εξηγείται από την πρόδηλη άγνοιά σας στο θέμα των φωτογραφίσεων.
Α) Η κίνηση φαίνεται στημένη και το δεύτερο καρέ είναι το απαραίτητο ξεκάρφωμα όχι η απόδειξη της “αθωότητας” του ινδάλματός σας.
Στα καρέ που εσείς ποστάρατε το μεσαίο δάχτυλο, ο ηθοποιός δεν το υψώνει από το επίπεδο του στέρνου (όπως κάνει σε αυτό στην Ακρόπολη) αλλά λίγο πριν αγγίξει τα ματογυάλια του.
Β) Επιπλέον, το προσβλητικό καρέ φαίνεται ότι είναι ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ αφού το νετάρισμα έχει γίνει προσεκτικότατα στον πρωταγωνιστή και το φόντο είναι φλουταρισμένο, όπως στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Έτι δε, η ελληνική σημαία είναι ολόκληρη και καδραρισμένη άψογα. Το να αποφαίνεστε ότι “οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψευδής” φαντάζει αστείο.

Γ) Το να χαρακτηρίζετε “απόδειξη” το επόμενο καρέ της φωτογράφισης αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι άρθρα σαν και αυτό στο οποίο αναφέρεται ο κ. Λιάκος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο “φερετζές” που θα μπορέσει να φορέσει, όποιος θέλει να είναι γιουσουφάκι!