Στο THE RIGHTER είναι αυτονόητο ότι δε συμμεριζόμαστε τις απόψεις του πρωθυπουργού. Δε μας αρέσει ο οικονομικισμός του και θεωρούμε ότι παρατείνει τη φοβικότητα και τις αγκυλώσεις της δεξιάς, παρ’ ότι ο ίδιος δεν είναι ούτε δηλώνει δεξιός. Όμως, θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και σίγουρα ο πρωθυπουργός και κανένας Έλληνας πολίτης δεν αξίζει συμπεριφορές σαν κι αυτή που επιδεικνύει το μπουμπούκι που λέγεται Νίκος Μωραΐτης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter, ο διάσημος στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, βραβευμένος για σωρεία στίχων και ταυτισμένος με πάρα πολλές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, ο Νίκος Μωραΐτης με μία φράση επέδειξε το θράσος, τον κυνισμό αλλά και την «κοινωνική ασυλία», της οποίας απολαμβάνουν όσοι είναι δεμένοι στο άρμα της ηγεμονίας της αριστεράς.

Θα θέλαμε πολύ ν’ ακούσουμε τους καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει τις επιτυχίες τους με τον συγκεκριμένο φωστήρα να καταδικάζουν και να διαφοροποιούνται από τη μικρότητα και το «χιούμορ» του συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Έτσι όπως το έκαναν με όσους τόσα χρόνια αποστασιοποιήθηκαν με δηλώσεις τους από τον αριστεροκρατούμενο συρμό των τεχνών – ο Θεός να τις κάνει – ή και ταυτίστηκαν με ακραίες καταστάσεις, όπως η Χρυσή Αυγή. Όπως το έκαναν με το Νότη Σφακιανάκη και με πολλούς άλλους που με τον τρόπο τους – σωστό ή λάθος – μας θύμισαν ότι η τέχνη δεν έχει ιδεολογικό πρόσημο.

Ο κ. Μωραΐτης ανήρτησε στο Twitter μία φωτογραφία του πρωθυπουργού από πρόσφατη επίσκεψή του στα Μετέωρα, όπου ανγναντεύει το τοπίο και πίσω του στέκει ιερέας, με το σχόλιο:

«Σπρώξτον ν’ αγιάσεις.»

Όσο τα σχόλια αυτά παραμένουν στο απυρόβλητο, ουδεμία σημασία έχει ποιον στοχοποιούν. Αυτό που μένει είναι η ΑΣΥΛΙΑ της οποίας χαίρουν κάποιοι, χάριν της ιδεοληψίας ή ιδεολογίας τους. Και ο κ. Μωραΐτης δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά επειδή εισπράττει από το σύνολο του ελληνικού λαού και όχι από μία συγκεκριμένη ιδεολογική ομάδα, όπως οι λίγοι επισήμως στρατευμένοι καλλιτέχνες της αριστεράς.

Δοξάστε τον λοιπόν κι αυτόν!