Μπορεί να μην είναι κυνήγι, αλλά πολλοί κυνηγοί ασχολούνται με το ψάρεμα, τα σκάφη και τα θαλάσσια σπορ. Άλλωστε πώς είναι δυνατόν να είμαστε Έλληνες και να μην είμαστε κοντά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη θάλασσα. Έτσι σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα από το Ναυτικό Σαλόνι 2019, το οποίο αγκάλιασε κυριολεκτικά ο κόσμος.

Με απόλυτη εμπορική και οργανωτική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η έκθεση Ναυτικό Σαλόνι 2019, η οποία έλαβε χώρα από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 ,στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

 

Ο απολογισμός των 5 ημερών ήταν ιδιαιτέρως θετικός! Γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις πως η αγορά κινείται προς το καλύτερο με αποτέλεσμα να ανεβαίνει με σταθερά βήματα και θετικό πρόσημο, χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας σε εκθέτες και επισκέπτες.

Μία διοργάνωση σταθμός, η οποία έλαβε στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, την οποία ανυπομονούμε να ξαναδούμε το νέο έτος.

Όπως έγραψαν και οι διοργανωτές: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συνεργάτες, εκθέτες, επισκέπτες και υποστηρικτές της έκθεσης ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2019, που σαλπάρανε μαζί μας για πέντε ολόκληρες ημέρες”.

Χάρης Μπερτίδης