Το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό. Τα βράδια, όταν ο “πολυπολιτισμός” ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας, οι διάφοροι “ενσωματωμένοι” συμπολίτες μας, χρησιμοποιούν μια ευρεία γκάμα εργαλείων προκειμένου να “ανταλλάξουν πολιτισμούς”.
Μαχαίρια, ρόπαλα, λόγχες και ό,τι βρούν πρόχειρο από οικοδομικά υλικά είναι το μενού της καθημερινότητας. Προς το παρόν. Γιατί αργά ή γρήγορα θα βρούν και αυτοί τα πατηματά τους και θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν βαρύ υλικό, όπως πιστόλια, καραμπίνες και τα λοιπά.

απλά πράγματα

Gepostet von Έλληνες Υποστηρικτές Donald Trump am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Κι’ αυτό μέχρι να κάνουν το επόμενο βήμα. Και να γίνουμε Σουηδία. Όπου η Αστυνομία έχει τεράστιο πρόβλημα με… χειροβομβίδες τις οποίες χρησιμοποιούν οι συμμορίες “ενσωματωμένων” προκειμένου να λύνουν τις όποιες παρεξηγήσεις. Μόνο το πρώτο εξάμηνο του έτους, έχουν λάβει χώρα 100 βομβιστικές επιθέσεις και 45 ένοπλες συμπλοκές, στην Σουηδία. Οι επιθέσεις αφορούν χρήση χειροβομβίδων και ΑΕΜ, ενώ η μεγαλύτερη εκ των εκρήξεων προκάλεσε ζημιά σε 250 διαμερίσματα και οικίες.
Εδώ φυσικά έχουμε το πλεονέκτημα ότι… δεν τις μετράμε τις συμπλοκές. Δεν μετράμε τίποτε. Πού να τρέχεις τώρα με στατιστικά!
Αντ’ αυτού απολαμβάνουμε τις πολυπολιτισμικές νύχτες της Αθήνας!