Πολυπολιτισμικότητας το ανάγνωσμα, Μέρος 3214123412: Αλγερινοί έσπασαν στο ξύλο νεαρό για να τον ληστέψουν!

0
209

Λαμπρά τα παραδείγματα “ενσωμάτωσης” και τα αποτελέσματα του “πολυπολιτισμού” που εφαρμόζει το ελληνικό κράτος και υπέρ της οποίας προπαγανδίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός!  Δεν προλαβαίνουμε πια να τα αναφέρουμε. Έτσι καθυστερήσαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο νοσοκομείο κατέληξε νεαρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων, από σπείρα Αλγερινών, όπως του ανέφερε η Αστυνομία.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «STAR»:

Οι πέντε δράστες κάθονταν στην πλατεία Εξαρχείων και μόλις είδαν τον νεαρό έτρεξαν κατά πάνω του. Άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι για να τον ληστέψουν.

 «Μου λένε το κινητό… Κάνω να φύγω κι εκεί που κάνω να φύγω να τους απωθήσω κάπως, αρχίζουν και με γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. Καταλαβαίνω ένα χέρι. Μου αρπάζει το κινητό εκείνη τη στιγμή. Δέχθηκα περίπου 6 – 7 χτυπήματα κυρίως γροθιές» δήλωσε το θύμα της επίθεσης. 

Ο νεαρός έφευγε απο μπαρ της οδού Θεμιστοκλέους και κατευθυνόταν προς την Οδό Στουρνάρη. Ο ξυλοδαρμός έγινε στη Σπύρου Τρικούπη και Στουρνάρη, μπροστά από την πλατεία Εξαρχείων. «Το μόνο που μπόρεσα να καταλάβω ειναι ότι οι δύο μιλούσαν πάρα πολύ καλά ελληνικά. Οι άλλοι σπαστά. Απ’ότι μου είπανε από την αστυνομία, πρέπει να είναι σπείρα αλγερινών που συχνάζουν πλέον στα Εξάρχεια» είπε το θύμα.

Αλλά όπως είπε και ο κ. Χρυσοχοΐδης να το πάρουμε απόφαση ότι θα μένουμε μαζί!