Αρχική Μετανάστευση Ισλαμική βία Αφού οι… μουσαφίρηδες μπούκαραν στον σχολικό χορό, αποφάσισαν ότι δεν θέλουν Δομή...

Αφού οι… μουσαφίρηδες μπούκαραν στον σχολικό χορό, αποφάσισαν ότι δεν θέλουν Δομή Φιλοξενίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας!

0
281
Δεν θέλουν Χότ Σπότ στην Ημαθία
Δεν θέλουν Χότ Σπότ στην Ημαθία

Υποδείξεις για τον τρόπο που θα χειριστούν το θέμα που έχει ανακύψει, μετά τις αψιμαχίες κατοίκων της περιοχής με πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται σε δομή και σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο, περιμένει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

O δήμαρχος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», λέγοντας αρχικά: «Το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο μεταξύ Ελλήνων πολιτών και των ανθρώπων σε δομή φιλοξενίας, μας υποχρέωσε να συγκαλέσουμε το πρωί σύσκεψη στο δημαρχείο για να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε».

Στη συνέχεια ο κ. Γκυρίνης, πρόσθεσε: «Εμείς θεωρούμε ότι δεν θα πρέπει ίσως να υπάρχει το hot spot στην περιοχή μας για πάρα πολλούς λόγους και μάλιστα στο σημείο όπου βρίσκεται και θα τα θέσω όλα υπόψη των υπουργών».

Υπενθυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα μεταναστών θέλησε να μπει σε σχολική εκδήλωση μαθητών σε κτήριο του σχολείου της περιοχής. Οι μαθητές τους εμπόδισαν με αποτέλεσμα οι μετανάστες να εξαγριωθούν και όπως λένε τα παιδιά, να βγάλουν μαχαίρια και να τα κυνηγούν.