Ένα τεράστιο κύμα αγάπης και προσφοράς, σαρώνει τις τελευταίες μέρες Κύπρο και Ελλάδα, συμβάλλοντας στον αγώνα δρόμου που διεξάγει η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ Γλωσσιώτη, προκειμένου να συλλεχθεί το ποσό που απαιτείται για τη μετάβαση του στη Βοστώνη για τη χορήγηση της θεραπείας του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 18μηνος Παναγιώτης Ραφαήλ, διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ και η οικογένεια του ζητούν την ευκαιρία της μετάβασης στο νοσοκομείο όπου προ μερικών εβδομάδων μετέβη με έξοδα της Κυπριακής Δημοκρατίας ο μικρός Αντώνης ο οποίος έχει ήδη λάβει τη θεραπεία του και βρίσκεται πλέον στο στάδιο της αποκατάστασης.

Ωστόσο το κόστος της θεραπείας είναι ιδιαίτερα υψηλό και αγγίζει σχεδόν τα 3,5 εκατομμύρια. Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ αποτάθηκαν ήδη δύο φορές στο ελληνικό δημόσιο προκειμένου να συμβάλει στην κάλυψη των εξόδων της θεραπείας του, λαμβάνοντας, με διάφορες δικαιολογίες, την αρνητική απάντηση.

Εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στη στήριξη των πολιτών, οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ, καθ’ ότι τα περιθώρια χρόνου για τη λήψη της θεραπείας στενεύουν, ξεκίνησαν καμπάνια για την συγκέντρωση των χρημάτων, δημιουργώντας τη σελίδα Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ.

Ήδη η εκστρατεία σε Κύπρο και Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα, έχει σπάσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ, περίπου το 1/3 των χρημάτων που απαιτούνται για τη μετάβαση του Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστώνη αλλά και την χορήγηση της θεραπείας.

Τα μηνύματα, από την εκστρατεία είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και θα συνεχιστεί μέχρι την επίτευξη του στόχου. Μέχρι τη στιγμή που ο Παναγιώτης- Ραφαήλ θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Βοστώνη.

Σημειώνεται ότι έχει δημιουργηθεί λογαριασμός PayPal όπου μπορούν να γίνονται εισφορές, καθώς επίσης και λογαριασμοί σε Τράπεζα.
Παράλληλα, οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ έχουν δημιουργήσει την σελίδα Γίνε ο Ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ και σε συνεργασία με Κύπριους έχουν δημιουργήσει την ομάδα ΚΥΠΡΟΣ, Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ. Και στις δυο περιπτώσεις το κοινό μπορεί να ενημερωθεί από τις δυο σελίδες για διάφορες δράσεις οι οποίες πραγματοποιούνται.

Οι αριθμοί λογαριασμού

ALPHA BANK
Αρ. Λογαρισμού: 121 00 2002 008467
IBAΝ: GR2501401210121002002008467
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. Λογαρισμού: 720 / 48001175
IBAN: GR3901107200000072048001175
Δικαιούχος: MDA Ελλάς

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ