Είχαμε πάρει στο ψιλό τον Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που το πρότεινε! Τον είχαν στολίσει για τα καλά και οι Αθηναίοι. Όμως από ό,τι φαίνεται ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, ο Κ. Μπακογιάννης, αντί να κοιτάξει να μαζέψει τα αμάζευτα του Καμίνη και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της Αθήνας, ασχολείται με τις φαντασιώσεις της αριστεράς. Κι έτσι μάθαμε ότι θα φτιάξει στο δρόμο που πέθανε ο (η/το) Ζακ Κωστόπουλος μνημείο κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας!
Και όχι μόνον αυτό! Αλλά εξέδωσε και δικαστική απόφαση καθώς είπε: “«Η άγρια δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου είναι ένα σύμβολο αγώνα που καλείται να δώσει ενωμένη η πόλη για τα δικαιώματα και τη Δημοκρατία».

Ούτε στα πιο υγρά όνειρα των ακροαριστερών και των διαφόρων ακτιβιστών της τρανς κοινότητας δεν το περίμεναν αυτό. Ούτε ο Καμίνης δεν θα το είχε κάνει. Ήλθε όμως ο Κώστας Μπακογιάννης, να το πραγματοποιήσει. Και γιατί να μην το κάνει; Θέλει να φτιάξει κι’ αυτός το προφίλ του με όλο τον ορθοπολιτικό εσμό, που ανακαλύπτει παντού ρατσισμό και μισαλλοδοξία!

Του τα σουρε όμως για τα καλά ο Τηλέμαχος Χορμοβίτης, γράφοντας:

Διαβάζω πως ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αποφάσισε να αναγείρει στο δρόμο που έχασε την ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος ένα μνημείο ενάντια στο ρατσισμό και στη μισαλλοδοξία. Όμως, τι σχέση έχει ο ρατσισμός με τον θάνατο του Ζακ; Από που προκύπτει ότι ο ξυλοδαρμός του Ζακ οφείλεται στο ότι ήταν ομοφυλόφιλος ή οροθετικός, ώστε να μιλάμε για ρατσιστικό έγκλημα ; Ο εισαγγελέας στην πρόσφατη πρότασή του δεν κάνει πουθενά λόγο για ρατσιστικό κίνητρο. Ξέρει κάτι ο δήμαρχος που οι υπόλοιποι αγνοούμε;

Στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι ανοησίες περί “ρατσιστικού εγκλήματος” είναι αστήρικτα σενάρια που διακινούνται από αριστερίστικες ΛΟΑΤΚΙ ομάδες και από τους αναρχομπάχαλους των Εξαρχείων, για να εξυπηρετήσουν τις ορθοπολιτικές ιδεοληψίες τους. Και να που σήμερα έρχεται ο ίδιος ο, τάχα μου κεντροδεξιός, Δήμαρχος Αθηναίων, και υιοθετεί τις πιο συνωμοσιολογικές φαντασιώσεις της Άκρας Αριστεράς. Φαντασιώσεις που δεν προωθούν την συμφιλίωση, την οποία υποτίθεται ότι επιδιώκει ο δήμαρχος με αυτή του τη κίνηση, αλλά καλλιεργούν τον διχασμό και το μίσος. Το μόνο που μένει είναι να μπει σαν επιγραφή στο μνημείο και το περίφημο : “Ήτανε και Ζακ, ήτανε και Ζάκι, στους νοικοκυραίους θα βάλουμε γκαζάκι”. Από την βαλκανική εκδοχή του Τζάστιν Τριντώ, που τιμά τους αγώνες του Καπετάν Ερμή και έχει βάλει στοίχημα να γεμίσει την Αθήνα με περισσότερους λαθρομετανάστες και από τον Γιώργο Καμίνη, μπορούμε να περιμένουμε ακόμη κι αυτό…