Ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, του οποίο το όνομα είχε χρησιμοποιηθεί στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης του Βελλόπουλου, έχει δηλώσει πως δεν θέλει την εμπλοκή του ονόματός του για «πολιτικά παιχνίδια» κάτι το οποίο φαίνεται να μην έγινε σεβαστό…

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος είναι κοντά στην “έκρηξη”, αν και δεν το συνηθίζει. Μετά από την εμπλοκήτου ονόματος του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της Ελληνικής Λύσης ,στις ευρωεκλογές, το πρωτοσέλιδο εφημερίδας προκαλεί την αντίδρασή του. Κι αυτό γιατί το όνομά του βρίσκεται στην πρώτη σελίδα,χωρίς να έχει καμία απολύτως σχέση με όσα γράφει η εφημερίδα.

Ο Στρατηγός σε δήλωσή του αναφέρει: “Όταν η λέξη αξιοπρέπεια για κάποιους είναι άγνωστη λέξη….. Για πολλοστή φορά το όνομα μου χρησιμοποιείται προκειμένου ορισμένοι κύκλοι να αποκομίσουν οφέλη, είτε κομματικά είτε οικονομικά είτε αλλά. Το παρακάτω δημοσίευμα παρότι αναφέρεται στον κ. Βελόπουλο και στα εσωτερικά του κόμματος του πάλι τεχνηέντως εμπλέκουν και εμένα..”