Μια σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου, όπου συναντιούνται αντιμέτωποι ο νυν Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν:

«Στις 3 Νοεμβρίου κρίνεται η τύχη της διακυβέρνησης των ΗΠΑ μεταξύ του Donald Trump αφ’ ενός, ενός Προέδρου που έφερε στις ΗΠΑ μιά απίστευτη ανάπτυξη, ενός Προέδρου που συγκρούστηκε με το Διεθνές και Εγχώριο Κατεστημένο και έφερε πίσω τα εργοστάσια στις ΗΠΑ, που δεν ξεκίνησε ούτε μιά πολεμική σύρραξη και αφ’ ετέρου του Νοσηρού Κατεστημένου (the Swamp) της Ουάσιγκτον και της ακροαριστερής διεθνιστικής πτέρυγας ενός κόμματος που παραπαίει μεταξύ της τυφλής υπακοής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και της υποβάθμισης των ΗΠΑ ως παγκόσμια υπερδύναμη. Αντίπαλοί μας είναι αυτοί που χρηματοδοτούνται από τους πάμπλουτους επιχειρηματίες που θησαύρισαν μεταφέροντας εργοστάσια εκτός ΗΠΑ, απολύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς πολίτες. Χρηματοδοτούνται όμως μέσω offshore και από τρίτες χώρες όπως η Κίνα, αλλά και η Τουρκία, τρανταχτή απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι ένας από τους υπευθύνους τηςν καμπάνιας των αντιπάλων μας είναι ο Ελβίρ Κλεμπίκ, στενότατος συνεργάτης του Προέδρου Ερντογάν.

»Οι περίπου 150.000 Ελληνοαμερικανοί που ζουν στην Ελλάδα έχουν την 3η Νοεμβρίου την ιστορική ευκαιρία να συμβάλλουν στο να μείνουν οι ΗΠΑ δυνατές, αλλά παράλληλα να ενισχυθεί ο ρόλος και η φωνή της Ελλάδας, ψηφίζοντας υπέρ της υποψηφιότητας Τραμπ στις εκλογές, όμως πρέπει συντομότατα να γραφτούν στους εκλογικούς καταλόγους της πολιτείας στην οποία δικαιούνται να ψηφίσουν για να λάβουν αρχές Οκτώβρη τα ψηφοδέλτιά τους και να τα επιστρέψουν συμπληρωμένα στις ΗΠΑ πριν τις 3 Νοεμβρίου.

»Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει ένα άρτια στελεχωμένο γραφείο υποστήριξης ψηφοφόρων στην Αθήνα που βοηθάει στην διαδικασία των εκλογών, ήδη έχουν εγγραφεί για τις φετινές εκλογές 20.000 ψηφοφόροι του Κόμματος, όμως ο χρόνος περνάει και όσοι θα προσπαθήσουν να εγγραφούν τελευταία στιγμή θα είναι εκπρόθεσμοι και η ψήφος τους δεν θα μετρήσει. ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !!!!

»Ο Πρόεδρος σας θέλει ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, για αυτό και φρόντισε προσωπικά και παρά τις αντιδράσεις των αντιπάλων μας, το επίδομα των 1200$ να το πάρουν ΟΛΟΙ οι ΕλληνοΑμερικανοί που μένουν στην Ελλάδα, μάλιστα σύντομα αναμένεται και δεύτερο επίδομα.

»Στείλτε μήνυμα με τίτλο “Voting” και κείμενο όνομα και τηλέφωνο, στo mail : [email protected] ή καλέστε στα τηλέφωνα 210-6123444 , 690-9914381 για να μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε την Ελλάδα μας, τις ΗΠΑ και τις οικογένειές σας.»