Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου σε μία κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου συγγραφικού έργου του Αναστάσιου Συμιγδαλά, ‘’Το Χρονικό μιας Ομιλούσας Πατριωτικής Πένας’’.

Το βιβλίο προλόγισαν ο Νομικός, Ιστορικός και Θεωρητικός Κών/νος Πλεύρης, ο Ιστορικός και ε.α. Αξιωματικός του Ε.Σ. Χρήστος Κοσσιώρης και ο Δόκτωρ Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος Λεωνίδας Μπίλης.

Ο Αναστάσιος Συμιγδαλάς, Διευθύνων Σύμβουλος των εκδόσεων ’‘Ηλεκτρον ’, παρουσιαστής Ιστορικών εκπομπών, Ιδρυτής του ΕθνικοΠατριωτικού Φορέα Ε.Μ.Ε.Ι.Σ και μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου του Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., μετά από την πολυετή του εμπειρία στην έκδοση βιβλίων Ιστορικού και Πολιτικού περιεχομένου αλλά και την ενασχόληση του με την πολιτική, αποφάσισε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην Εθνική και πολιτική έκφραση. Το σύγγραμμα αυτό των 230 σελίδων κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ένα χρονογράφημα, που θίγει κρίσιμα ιστορικά γεγονότα με την οπτική της Εθνικής Αλήθειας και μακριά από κομματικές αγκυλώσεις.

Αναλύει με αμερόληπτη κριτική και ύφος τις παθογένειες της Εθνικής πραγματικότητας και της κομματικοποιημένης πολιτικής σκηνής αλλά αναπολεί τις στιγμές Εθνικής Δόξας, Ηρωισμού και Ομοψυχίας.

Να Ευχηθούμε Καλή Αρχή και στον Συγγραφικό στίβο για τον Αναστάσιο Συμιγδαλά περιμένοντας νέες συγγραφικές Αξίες.

Σπύρος Καλούτσης
Συγγραφέας
Μέλος Συν/κού Συμβουλίου Ε.ΛΑ.ΣΥΝ