Αυτός ο τύπος κάποτε διεκδίκησε την ψήφο μας (με το ΠΑΣΟΚ φυσικά)

0
582

Είναι άλλο πράγμα να σχολιάζει κανείς τον τρόπο ζωής του καθενός, κάτι όντως συζητήσιμο και ειλικρινά ενδιαφέρον και άλλο ο σαρκασμός που εισέπραξε νεαρή φοιτήτρια του ΑΠΘ από τον Γιώργο Λιάγκα για την ασελγή, αντικοινωνική και ποινικά και ηθικά κολάσιμη παρενόχλησή της δημοσίως από συμφοιτητή της, καθ’ ομολογίαν του μάλιστα.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κάνει για τηλεόραση. Είναι ένας φαιδρός και ανεύθυνος τηλεοπτικός αστήρ της χαμηλοτέρας υποστάθμης. Το THE RIGHTER επανειλημμένως έχει συμπαρασταθεί στο δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Και ειλικρινά, δε θέλουμε να σταθούμε τόσο στην ποινή ή τον βραχυπρόθεσμο τηλεοπτικό αποκλεισμό αυτού του κλόουν. Απλά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν αξίζει να διαμορφώνει την κοινή γνώμη έχοντας βήμα μέσω ενός πανελληνίου εμβελείας τηλεοπτικού σταθμού.

Το γιατί, μπορεί ο καθένας να το κρίνει από μόνος του βλέποντας το εν λόγω βίντεο. Είμαστε μία ώριμη κοινωνία με μακραίωνη σοφία. Δε χρειαζόμαστε ούτε ραδιοτηλεοπτικά ούτε περίεργους νόμους για να μας υπαγορεύσουν ποιο είναι το σωστό. Αν δεν καταλαβαίνουμε πόσο λάθος είναι αυτός ο άνθρωπος, όπως και όσοι με τόση απρέπεια, ασχήμια και κακία τον περιστοιχίζουν, τότε είμαστε απλά όλοι για τα σκουπίδια.

Για την ιστορία, απλά, ο Γιώργος Λιάγκας, είχε διεκδικήσει πριν κάποια χρόνια μία βουλευτική έδρα με το ΠΑΣΟΚ. Και είναι ευτύχημα που δεν την απέκτησε, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι όσοι προτιμήθηκαν το άξιζαν. Συγχαρητήρια σε όσους τον εμπιστεύθηκαν πολιτικά ή και επιχειρηματικά. Έχουν κρίση!

Καμπάνα από το ραδιοτηλεοπτικό

Για την ιστορία επίσης, το ΕΣΡ αποφάσισε να κόψει την εκπομπή από την τηλεοπτικό αέρα για 5 ημέρες ενώ στον σταθμό του Φαλήρου επεβλήθη τσουχτερό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

1) Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020.
2) Για την υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος επιβάλλεται το χρηματικό πρόστιμο των 150.000 ευρώ.