Στο μνημόσυνο #GiaTonKatsifa στους Αγ. Σαράντα ο Μπογδάνος – Ζήτω το Έθνος! (video)

0
731

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία και ο χαιρετισμός του βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και την εορταστική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου που πραγματοποίησε το ελληνικό μειονοτικό κόμμα της Αλβανίας ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μπογδάνος: Ζήτω το Έθνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που εκπροσώπησε τη Νέα Δημοκρατία στο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα και στους εορτασμούς για το Έπος του ’40, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Είχα χθες την υψηλή τιμή να εκπροσωπήσω την Πατρίδα και τη Νέα Δημοκρατία στην ετήσια εορτή της Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, αφού ένωσα την προσευχή μου με τους εδώ αδελφούς για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το συναίσθημα του αγνού πατριωτισμού και της συγκίνησης. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!».

Είχα χθες την υψηλή τιμή να εκπροσωπήσω την Πατρίδα και την παράταξη στην ετήσια εορτή της Εθνικής Μειονότητας της…

Gepostet von Constantinos Bogdanos am Samstag, 26. Oktober 2019

Επιτέλους, το έθνος ξανά στο προσκήνιο

Το THE RIGHTER θεωρεί θετική εξέλιξη ότι κάποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάνει σαφή αναφορά στο έθνος και αναφωνεί ένα περιθωριοποιημένο σύνθημα όπως το «Ζήτω το Έθνος». Εκπλήσσεται θετικά και ελπίζει να υπάρξουν κι άλλες ανάλογες ενέργειες από βουλευτές τόσο του κυβερνώντος κόμματος όσο και των υπολοίπων κομμάτων, δεδομένου μάλιστα ότι το πολίτευμα και οι θεσμοί της πατρίδος μας εδράζονται στην έννοια του έθνους, που τόσο έχει απαξιωθεί από την καθεστηκυία τάξη και την πολιτική ορθότητα.

Δεν μπορεί κανείς παρά να χαιρετίσει την παρουσία πολιτικών πρώτης γραμμής στο πλευρό του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού και οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία πρέπει να ενθαρρύνεται και να επικροτείται απ’ όπου κι αν προέρχεται.