Ο Αλέξης Τσίπρας τις τελευταίες ημέρες έχει αποδοθεί σε μια απόπειρα να “ενδυναμώσει” την προσπάθεια μεταμόρφωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα “νεοΠΑΣΟΚ”. Και στο πλαίσιο αυτής του της προσπάθειας, προβαίνει σε βαρύγδουπες δηλώσεις όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.
Ενώ… δίνει ρέστα και στο twitter, καθώς ελπίζει από ό,τι φαίνεται οι “περσόνες” και οι “επαγγελματίες” που κατοικοεδρεύουν εκεί θα διασπείρουν το μηνυμά του.
Όμως ρε αδελφέ, τόσο πολύ υποκρισία δεν την σηκώνει… ούτε το twitter. Έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός:

“Πάντοτε, όταν τα κόμματα της Αριστεράς ήταν μαζικά και σε στενή επαφή με την κοινωνία, παρήγαγαν πιο αριστερή γραμμή. Όταν γίνονται ελιτίστικα και επιλέγουν να κλείνονται σε συνεδριάσεις των «πεφωτισμένων», μακριά από τον κόσμο, τότε παρεκκλίνουν της γνήσιας αριστερής γραμμής”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πλάκα κάνεις;

Τώρα πραγματικά δεν ξέρω πώς το αντιμετωπίζει αυτό ο ελληνικός λαός; Οι “πεφωτισμένοι”; Οι ελιτιστές; Ποίοι άλλοι είναι παρά ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και η παρεούλα που αυτός διόρισε στην κυβέρνηση της χώρας μας;
Ποιός έκανε διακοπές σε κότερα; Ποιός “άραζε” με τους Κλίντον σε εκδηλώσεις; Ποιός πληρώνει ιδιωτικά σχολεία για τα παιδιά του; Ποιός; Ποιός; Ποιός;
Όχι εμείς πάντως. Ας κοιτάξει ο κ. Τσίπρας στον καθρέφτη! Εκτός και αν το συγκεκριμένο tweet ήταν ένα … συγγνώμη!
Πάντως εντάξει, αφού στους ΠΑΣΟΚους απευθύνεται, ίσως και να πιάσει. Γιατί κατά βάθος όλοι γουστάρουν κακέκτυπα του Παπανδρέου!