Εδώ Κομοτηνή. Τούτο έχω να πώ μόνον και θα σιωπήσω…
Σήμερα έκαναν την εμφανισή τους δημοσιεύματα για τον εποικισμό της Θράκης , τα περάσματα στον ορεινό όγκο της Ροδόπης, για καταστροφές σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες.
Για εποικισμούς 500 ατόμων στα χωριά του Έβρου, για απόπειρα ληστείας και ξυλοδαρμό δασκάλου στον δρόμο του Δέρειου, περάσματα μέσω του στρατιωτικού δρόμου στην Κομοτηνή! Κυνηγητό από την αστυνομία μέσα στην πόλη μας! Μια Σχολή αστυφυλάκων που είχαμε την έκαναν χοτσποτ!
Ο πρώην δήμαρχος εδώ και χρόνια είχε υποσχεθεί ότι δεν θα επιτρέψει να έρθουν στην πόλη μας ”αυτοί”! Δυστυχώς επέτρεψε και ήλθαν. Τους βλέπουμε ν σουλατσάρουν στους δρόμους μας. Στην εμφάνιση είναι σαν τους Ρομά της πόλης μας… ίδιο χρώμα, ίδιες φάτσες… ξέρετε που διαφέρουν;
Είναι πάντα καλοντυμένοι, καλοπλυμένοι, καλοχτενισμένοι με τα ακριβά τους γυαλιά, μερικοί φοράνε και λευκά καπέλα, αυτά που παλιά εμείς τα λέγαμε ”καβουράκια”, τα ακριβά τους τηλέφωνα. Και σε κοιτούν κατευθείαν στα μάτια, με θράσος, έχουν το ύφος της υπεροχής, είναι οι κανούργιοι ”γ@μ@με και δέρνουμε” της χώρας μας. Δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν από εμάς.
Είμαστε τα ”κοροϊδάκια” τους. Είμαστε αυτοί που ήρθαν να αντικαταστήσουν, να μας πάρουν τα σπίτια, τις δουλειές, τα μαγαζιά, τα χωράφια, τα πάντα. Όλα δικά τους.
Και μην γελιέστε…
Όσοι κάνετε αναρτήσεις τα ωραία σας σπίτια, τα ωραία σας ρούχα, τα ωραία σας παιδιά, μέσα σας γνωρίζετε καλά την απειλή και κατά βάθος φοβάστε! Σήμερα άνοιξαν τα σχολεία και πήγα τον εγγονό μου στον αγιασμό. Στον ίδιο χώρο με το δημοτικό είναι το νηπιαγωγείο. Στην πρώτη σειρά στα δύο παγκάκια καθισμένες εννέα μουσουλμάνες με τις χρωματιστές τους μαντήλες περίμεναν. Όταν τελείωσε ο αγιασμός και φεύγαμε είδα άλλες επτά, όχι τις ίδιες με μοντέρνες μαντίλες, σομόν, σιέλ, λευκές κλπ. Ξέρετε, με το τύλιγμα γύρω από τον λαιμό, σημάδι οτι οι νεαρές είναι φανατικές του Ισλάμ!
Αύριο θα πάω να ρωτήσω την διευθύντρια για ποιό λόγο δεν έκαναν δεκτή την εγγονή μου στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο και αναγκαστήκαμε να την πάμε πέντε χιλιόμετρα μακρυά στον παιδικό σταθμό που πήγαινε πέρυσι! Ήδη μας έχουν αντικαταστήσει.!
Α! Και τι κάθομαι και παιδεύομαι και τα γράφω, αφού κανένας δεν θα τα διαβάσει;
Καλύτερα να σας έβαζα τον Πάκη που πήγε σε σχολείο και μας το είπε καθαρά ποιούς θεωρεί το μέλλον της Ελλάδος μας! Το καταλαβατε τωρα;
ΟΧΙ;
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ….
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ……..
ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΘΡΑΚΗ,
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ……
Κατα τα άλλα, όλα καλά;
τα σκυλάκια σας ειναι καλά;
Ελπίζω να μην είναι άρρωστα……..