Δείτε στο παρακάτω βίντεο αποσπάσματα από τη χθεσινή ειρηνική διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν, έξω από την Ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη, χιλιάδες Ιταλοί Ακτιβιστές και υπέρμαχοι της εξόδου της Ιταλίας και της Ελλάδος από την ΕΕ προκειμένου να ανακτήσουν την Εθνική τους κυριαρχία.

Μετά την αποκάλυψη του διευθυντή της μεγαλύτερης εφημερίδας στην Ιταλία, Coriere Della Sera, για τα 700 νεογέννητα παιδάκια που πέθαναν στην Ελλάδα της κρίσης λόγω των περικοπών στον τομέα της Υγείας,(έρευνα στο επιστημονικό περιοδικό Lancet που απέκρυψαν όλα τα ΜΜΕ διεθνώς), οι Ιταλοί γείτονες μας έφτιαξαν στις παιδικές κατασκηνώσεις πανινα λευκά τριαντάφυλλα και τα απόθεσαν στην εξώπορτα της πρεσβείας,υποδηλώνοντας με το συγκινητικό αυτό τρόπο τη συμπαράσταση τους στην Ελλάδα αλλά και προειδοποιώντας την ίδια στιγμή τους Ιταλούς, πως ότι έκανε η απάνθρωπη ΕΛΙΤ της ΕΕ στην Ελλάδα το κάνει σταδιακά και στην Ιταλία.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνδέθηκαν με την επικεφαλής του Κινήματος Διέξοδος Ελλάς Γεωργία Μπιτάκου που είναι προσκεκλημένη σε σειρά ομιλιών στην Ιταλία στις 12/10.

Το Κίνημά Διέξοδος Ελλάς εκφράζει ξεκάθαρα στην ιδρυτική του διακήρυξη την θέση πως η Ελλάδα, ελεύθερη, αυτόνομη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη μπορεί να γίνει μόνο εκτός ΕΕ έχοντας στη διακυβέρνηση της χώρας εκπροσώπους που θα υποτάσσονται μόνο στο εθνικό συμφέρον, στην Ελληνική σημαία και στον υπερήφανο Ελληνικό Λαό.
Στη Ρώμη για τη διαμαρτυρία βρέθηκαν περισσότεροι από 1.000 Ιταλοί και ταυτόχρονα σε προξενεια άλλων μεγάλων Ιταλικών πόλεων διοργανώθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις συμπαράστασης στον Ελληνικό Λαό.
Στην Ελλάδα δυστυχώς η αντιδράσεις φθίνουν, οι Έλληνες μοιάζουν να έχουν αποδεχτεί το πεπρωμένο του ραγιά, με ελάχιστους συμπολίτες μας πανελλαδικά να θέτουν τα ζητήματα αυτά στη σωστή κατεύθυνση.

Ο φόβος έχει εδραιωθεί στις ψυχές των Ελλήνων αλλά σε μεγάλο ποσοστό η άγνοια και η αδιαφορία καθώς και οι στενές πελατειακές σχέσεις με κόμματα που συνέβαλλαν στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, πράξης που απέφερε όλα τα δεινά που ακολούθησαν.
Η γνώση, η αμερόληπτη ενημέρωση, η αφύπνιση σε σχέση με την εθνική μας ταυτότητα ίσως σταδιακά γαλουχήσουν ξανά την Εθνική συνειδητότητα που απαιτείται αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο ξεκάθαρης υπονόμευσης της εθνικής μας επιβίωσης.

Η δημιουργία διεθνούς Κινήματος ίσως δώσει τη δύναμη στους Έλληνες να συσπειρωθούν και να παλέψουν για όλα όσα θυσιάστηκαν χιλιάδες πρόγονοι μας ηρωικά με μεγαλειώδη αυταπάρνηση και ορκισμένη πίστη στο όνομα αποκλειστικά της προστατευμένης από την Παναγιά, Ελλάδος.

ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=D-sj2rp-krg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0kUewgEy73vHK1APlrLyAMKlCXJE7MszOLpfI7iony8HC8NBEWQgx7voE