Μία οδυνηρή βραδιά πέρασαν δύο άτομα από την Μεγάλη Κερασιά του δήμου Μετεώρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ένας 58χρονος μαζί με την γυναίκα του, είχαν έρθει χθες Δευτέρα από την Γερμανία, όπου ζουν και εργάζονται και επισκέφθηκαν τον 68χρονο γαμπρό του και τη σύζυγο του που διαμένουν στην Μεγάλη Κερασιά του δήμου Μετεώρων.

Περίπου στις 3:15 τα ξημερώματα όταν πήγαν να φύγουν από την οικία του 68χρονου, απ’ έξω ήταν δύο μεγάλα σκυλιά, αδέσποτα όπως δήλωσαν στους άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας και τους επιτέθηκαν ξαφνικά χωρίς λόγο.

Από την άγρια επίθεση που διήρκεσε μερικά λεπτά, τα μεγάλα σκυλιά κατάφεραν να ρίξουν στο έδαφος και τους δύο με πρωτοφανή αγριότητα, όπως ανέφεραν στους Αστυνομικούς, καταφέρνοντας βαθιά τραύματα κυρίως στα χέρια και στα πόδια, χάνοντας μάλιστα αρκετό αίμα.

Τα σκυλιά αφού δάγκωσαν πολλές φορές τους δύο άντρες, απομακρύνθηκαν τελικά μετά από την επέμβαση και τις έντονες κραυγές των δύο γυναικών.

Οι δύο τραυματίες σοκαρισμένοι από την επίθεση, αρχικά μεταφέρθηκαν με Ι.Χ. στο Κ.Υ. Καλαμπάκας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου έγινε συρραφή των θλαστικών τραυμάτων και περαιτέρω νοσηλεία.

Οι τραυματίες στην κατάθεσή τους έκαναν έκκληση στην Αστυνομία να επέμβει με κάθε τρόπο να απομακρυνθούν τα αδέσποτα σκυλιά από το χωριό και βεβαίως η κύρια ευθύνη είναι του δήμου Μετεώρων.