Σταμάτης Μπιτάκος: Η αλήθεια είναι μόνο κοντά στο Χριστό

0
368

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πολεμικών τεχνών Σταμάτης Μπιτάκος ομολογεί Χριστό στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής του καριέρας μετά από 25 χρόνια μαχών υψώνοντας τη Γαλανόλευκη στις μεγαλύτερες αρένες διεθνώς.

Από το 1998 όπου και αγωνίζεται είναι πρωταθλητής Ελλάδος το 2003 κέρδισε το παγκόσμιο ερασιτεχνικό τίτλο της Wako και κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στο στυλ του oriental και του Muay Thai.

Το 2006 έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής στην επαγγελματική ομοσπονδία της ζώνης King Of The Ring απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους fighters της Γερμανίας τον Dennis Oliwka.

Έχει αγωνισθεί στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Αυστραλίας και της Κων/πολης το Α1 του γνωστού promoter αγώνων Tarik Solak όπως και στο μεγαλύτερο γκαλά του Muay Thai μέσα στην Αγγλία το Rumble At The Reebok, επίσης ήταν ο πρώτος μαχητής ο οποίος αγωνίστηκε στα πιο σκληρά ring του κόσμου τα οποία είναι της Ταϊλάνδης, στο στυλ Muay Thai απέναντι σε Ταϊλανδούς fighters.

Όπως είχε πει και ο παρουσιαστής, κατά την είσοδο του Σταμάτη, στον αγώνα με τον Τούρκο Ugurlu: “Αυτός είναι Έλληνας, αυτός είναι Μανιάτης!”