Στιγμές που διέσυραν την Ελλάδα σε όλη την οικουμένη. Τώρα η νέα Κυβέρνηση δείχνει πως έχει σκοπό να φέρει την χώρα στην κανονικότητα. Ελπίζουμε αυτό να λάβει χώρα. Όχι γιατί στηρίζουμε τη ΝΔ, αλλά γιατί θέλουμε μια Ελλάδα δυνατή, υπερήφανη και αποφασιστική.

Έτσι λοιπόν οι Αρχές, έκοψαν το ρεύμα στην Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26. Επόμενο βήμα να τους πετάξουν έξω!

Η ανακοίνωση:

Σήμερα (σ.σ.: Παρασκευή 12/7) το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπαλλήλων ενήργησαν κατόπιν αστυνομικής εντολής.

Ζητάμε από τον κόσμο του κινήματος και της αλληλεγγύης να είναι σε επιφυλακή.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση αύριο, Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κτίριο της κατάληψης.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ! #N26_resist

Η Επιχείρηση Εξάρχεια έχει δυο κύριους στόχους οι οποίοι θα εξειδικευθούν σε πολλές επιμέρους αστυνομικές δράσεις με πολλές κατευθύνσεις που θα υλοποιηθούν σταδιακά.

Πρώτον η εξάλειψη της έννοιας άβατο και δεύτερον η καταπολέμηση της ανομίας.

Υλοποιώντας τις προαναφερθείσες κατευθύνσεις, το υπουργείο ετοιμάζει μια σειρά από δράσεις, στόχος των οποίων είναι η βαθμιαία διασφάλιση της ομαλότητας στην περιοχή ενώ για να πάψουν τα Εξάρχεια να ανήκουν στις συμμορίες, κατά τον νέο σχεδιασμό κρίνονται απαραίτητα αστυνομικά μέτρα.

Για τον λόγο αυτό το πλάνο εντός του καλοκαιριού περιλαμβάνει , μεταξύ άλλων, εμφανή παρουσία της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή καθώς και ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Στα Εξάρχεια θα μπαίνουν συχνά κλούβες της Αστυνομίας, ενώ σύντομα θα περιπολούν αστυνομικοί της γειτονιάς, που πλέον θα έχουν δικαιοδοσίες παρέμβασης.