Ο κορυφαίος Έλληνας MMA fighter επιβλήθηκε του βετεράνου του UFC Marcel Fortunaμε ΤΚΟ (τεχνικό νοκ άουτ) στον πρώτο γύρο του αγώνας τους .

Το τελείωμα ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου γύρου όταν 44 δεύτερα πριν την λήξη του ο ‘The Spartan’ με ένα εντυπωσιακό ψηλό γυριστό λάκτισμα βρήκε τον Fortuna στο κεφάλι και τον πήγε στο καναβάτσο.

Εκεί παίρνοντας την πλάτη άρχισε να εκσφενδονίζει τις δυνατές γροθιές του με τον διαιτητή γρήγορα να σταματά το ματς όταν βλέπει πως ο Fortuna απλώς δέχεται την «τιμωρία» δίχως να αντιδρά.

Ο Μιχαηλίδης από την αρχή του ματς έδειξε τις άγριες διαθέσεις του μπαίνοντας δυναμικά στον αγώνα με ισχυρά λακτίσματα. Ο Fortuna βάζοντας και την εμπειρία μπροστά θέλησε να κρατηθεί περιμένοντας για τα κατάλληλα ανοίγματα στο παιχνίδι του Έλληνα μαχητή, όμως δεν τα βρήκε ποτέ μιας και ο Μιχαηλίδης φρόντιζε με τις κινήσεις και τις γροθιές του να του δείχνει πως αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης , που χαρακτηρίστηκε ως «γιος του Drago» από τους εκφωνητές , πέτυχε εδώ την 11η νίκη του και σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές κρίνοντας από τον κυριαρχικό τρόπο με τον οποίο αυτή επιτεύχθηκε.