Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» το οποίο μετέφερε 367 μετανάστες και πρόσφυγες που φιλοξενούνταν στη Μυτιλήνη. Οι μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας. Στις 10.50 αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star Patmos» μεταφέροντας 20 πρόσφυγες και μετανάστες από την Κω.
Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης. Και έχουμε το περίεργο φαινόμενο, αυτή η πολιτική που την φέρνει σε … κόντρα με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού αλλά και με την βάση του κομματός το οποίο την στηρίζει, να υποστηρίζεται φανατικά… ακόμη και με πανώ από τους ΣΥΡΙΖΑίους, οι οποίοι διοργανώνουν επιτροπής “υποδοχής” των μεταναστών!
Αυτό μάλλον θα έπρεπε να προβληματίζει τους κυβερνώντες. Αλλά μάλλον δεν το βλέπουν!

Μετά θα απορούν γιατί ο κόσμος δεν τους θέλει και γιατί ο κόσμος θα τους… γιουχάρει. Και θα αρχίσουν (άρχισαν ήδη βασικά) να μιλούν για “ακροδεξιούς” και “φασίστες”, προσπαθώντας να ακυρώσουν με αυτό τον τρόπο το κίνημα της αντίθεσης στον εποικισμότ ης χώρας μας.