Η μεγαλοπρεπής και αρχοντική φορεσιά πίσω μου ειναι η παραδοσιακή Καστελλόριζου…

Γράφει η Γεωργία Μπιτάκου

Ναι αυτό το Καστελλόριζο που η αδερφή του “Πρωθυπουργού” και σκιώδης πρωθυπουργός προφανώς αφού ότι γραμμή δώσει εφαρμόζεται, Ντόρα Μπακογιαννη, ανακοίνωσε προκλητικά και θρασύτατα πως στη Χάγη που θέλει να μας πάει, ενδέχεται να το χάσουμε για να σώσουμε Ρόδο, Λέρο.

Τρεις δικαστές με τις όποιες εξαρτήσεις και δεσμεύσεις τους, θα κρίνουν ό,τι κρίθηκε με σφαίρες αίμα και συνθήκες.
Αυτες οι συμμορίες που κυβερνάνε κάτω από εντολές και με χρυσά ανταλλάγματα τον τόπο μας, οδήγησαν ένα Έθνος σε πνευματική παράλυση και εγκεφαλική αποχαύνωση και σίγουρα σε βαρια κατάθλιψη γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά ότι ακόμα τριγυρνάνε ελεύθεροι και εγκληματουν κατά του Έθνους.

Α και μην παραλείψετε οταν την πετύχετε έξω από κανένα ακριβό μαγαζί του Κολωνακίου να κάνει ψώνια, να βγάλετε καμία selfie μαζί της…
Δεν βρέχει ούτε χιονίζει… Όσοι πέθαναν για την πατρίδα ειναι που μας φτύνουν από πάνω αηδιασμένοι για την κατάντια μας!!!

🔺 Εκεί στην “πατριωτική” πτέρυγα της ΝΔ όλα καλά; Υπερήφανοι για το κόμμα σας και τα στελέχη του; Το συμφέρον σας όλοι, την τσέπη σας και όσο και να προσπαθείτε να δικαιολόγησετε την προδοσία συνένοχοι είστε όλοι!