Ενοχλήθηκαν τα ζωντόβολα της αριστερίστικης ψευδοκουλτούρας από την εικόνα πειθαρχημένων νέων παιδιών που εκτελούσαν τις εντολές του δασκάλου τους μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Ενοχλήθηκαν διότι αυτή η εικόνα τους ξενίζει. Δεν θέλουν ομοιομορφία, δεν θέλουν κοινή ταυτότητα, δεν θέλουν τάξη και αρμονία.

Είναι ξένα προς την νοοτροπία τους και κυρίως δεν συμβάλλουν στην κοινωνική αποσύνθεση που επιζητούν προκειμένου να χτυπήσουν τους θεσμούς που δεν τους αρέσουν.

Και επειδή κατακρίνοντας αυτά δεν μπορούν παρά να απευθυνθούν στους ήδη οπαδούς τους, καθώς στους περισσότερους Έλληνες αρέσει η εικόνα που είδαν, αποφάσισαν να κάνουν κάτι άλλο. Να αποπειραθούν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα του δασκάλου.

Και τι βρήκαν; Βρήκαν φωτογραφίες και εικόνες που ποζάρει μαζί με όμορφα κορίτσια. Και αυτές οι αστέρητες πηγές χιούμορ και δημιουργικότητας, τα πάσαραν ως “δείγμα ασοβαρότητας”. Ως θεούσες έσπευσαν να προσπαθήσουν να γελοιποιήσουν τον άνθρωπο. Πήγαν να τον βγάλουν “τσούλο” για να τον αποξενώσουν έτσι από την εκτίμηση της άλλης πλευράς και να τον κατακρεουργήσουν με την ησυχία τους.

Αυτοί οι ίδιοι που υπερασπίζονται το δικαίωμα του κάθε λογής τύπου που ισχυρίζεται ότι το φύλο του είναι ρευστό, να μας τρίβει στην μούρη κάθε επιλογή του, έσπευσαν στο προφίλ στο facebook του δασκάλου για να βγάλουν μια πικάντικη φωτογραφία.

Σκεφτείτε να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο από την άλλη πλευρα, τι θα είχε συμβεί. Τι είδους πράγματα θα γραφόντουσαν για “κυνήγι μαγισσών” και όλα τα συναφή. Πώς θα μας κατηγορούσαν για κανιβαλλισμό, πώς θα έσπευδαν οι διάφορες λογοκριτικές αρχές να κατεβάσουν τις σχετικές αναρτήσεις και όλα τα λοιπά.

Τώρα όμως σιωπή!