Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να προστατεύσει τις διακοπές των Ευχαριστιών από τους αριστερούς οι οποίοι προσπαθούν να τις ανακόψουν.
«Ξέρετε ότι μερικοί άνθρωποι θέλουν να αλλάξουν το όνομα Ευχαριστιών, δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον όρο Thanksgiving », είπε ο Τραμπ.

Φυσικά αυτό δεν το δήλωσε τυχαία. Η αριστερά μέσω των ιστοσελίδων της και των συστημικών ΜΜΕ έχει φτάσει στο σημείο να θέλει να καταργήσει τις γιορτές των Ευχαριστιών διότι λίγο πολύ το κρέας όπως η γαλοπούλα αλλά και τα παράγωγα του κρέατος όπως το τυρί και το βούτυρο αφήνουν μεγάλο αποτύπωμα άνθρακα.

Το χειρότερο όλων όμως σύμφωνα με την Αριστερά είναι ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν πολύ κατά την διάρκεια των Ευχαριστιών προφανώς για να βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και έτσι ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Ο Τραμπ υπενθύμισε στους υποστηρικτές του ότι υπερασπίστηκε ήδη τα Χριστούγεννα από τα αριστερά, καυχόμενος ότι, τελικά, οι Αμερικανοί ξαναγύρισαν στο να εύχονται Καλά Χριστούγεννα μετά την εκλογή του. Υπενθυμίζουμε ότι η αριστερά και η πολιτική ορθότητα στις ΗΠΑ είχαν φτάσει στο σημείο να αποφεύγουν να εύχονται Καλά Χριστούγεννα μήπως και θίξουν κάποιον που προσβάλλεται από τον Χριστό.

Καλά Χριστούγεννα και Καλές μέρες των Ευχαριστιών λοιπόν από όλους εμάς στις ΗΠΑ.