Νοθεία ON CAMERA από τη νέα υποδιοικήτρια νοσοκομείου που διόρισε ο Κικίλιας (video)

0
632

Τους νέους διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας και ένα πρόσωπο μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Πρόκειται για την κα Φωτεινή Βρύνα, Περιφερειακή Σύμβουλο, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί από τον Πρόεδρο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» πριν μερικά χρόνια.

Η κα Βρύνα, η οποία εκτελεί και καθήκοντα διευθύντριας στο πολιτικό γραφείο του βουλευτού Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γ. Βλάχου, είναι και περιφερειακή σύμβουλος. Πέραν του πλουσίου πολιτικού βιογραφικού της ωστόσο, τη βαραίνει μία καταγγελία, που είχε γίνει το 2017 από το Θάνο Τζήμερο και τον συνδυασμό του στην Περιφέρεια Αττικής, «Δημιουργούμε Μαζί». Πρόκειται για καταγγελία νόθευσης εκλογικής διαδικασίας εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου. Κι αν οι καταγγελίες αυτές είναι σύνηθες φαινόμενο, στην περίπτωση της κ. Βρύνα τα στοιχεία είναι αδιάψευστα, καθώς συνοδεύονται και από μαγνητοσκοπημένο υλικό. Υλικό, που διεγράφη από το αρχείο της Περιφερείας, αλλά διεσώθη από τον κ. Τζήμερο και τους συνεργάτες του.

Η «Δημιουργία Ξανά» είχε εκδώσει τότε, στις 10 Απριλίου 2017 την κάτωθι ανακοίνωση, ζητώντας την παραπομπή των εμπλεκομένων στη Δικαιοσύνη:

«Με πόσα ψηφοδέλτια ψηφίζεις στις εκλογές; Μόνο με ένα; Πόσο πίσω είσαι! Η Περιφερειακή Σύμβουλος της ΝΔ, Φωτεινή Βρύνα, ψηφίζει με 4! Και μάλιστα έχει την πλήρη κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ! Φυσικά πρόκειται για ποινικό αδίκημα. Άρθρο 158 Ποινικού Κώδικα:

Νόθευση εκλογής ή ψηφοφορίας

1. Όποιος με οποιοδήποτε τρόπο με πρόθεση προκαλεί την παραγωγή μη γνήσιου αποτελέσματος σε εκλογή ή ψηφοφορία που διενεργείται από τη Βουλή ή κάποια επιτροπή της, ή όποιος νοθεύει το γνήσιο αποτέλεσμα της εκλογής ή της ψηφοφορίας τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

2. Ο υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις αυτές σε εκλογή ή ψηφοφορία που διενεργείται από νομαρχιακό, δημοτικό, ή κοινοτικό συμβούλιο ή άλλο συμβούλιο τοπικής αυτοδιοίκησης ή κάποια επιτροπή τους τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.

3. Το δικαστήριο μπορεί μαζί με τις ποινές αυτές να επιβάλει και στέρηση των αξιωμάτων και των θέσεων του άρθρου 63 αριθμ. 1.