Μια άλλη άποψη για το Πολυτεχνείο (video)

0
266

Η αλήθεια είναι αδυσώπητη και δε φοβάται κανέναν. Δυστυχώς, στην πατρίδα μας η ιστορική αλήθεια μόνον σε εισαγωγικά έχει σχέση με την πραγματική αλήθεια. Η τελευταία αναδεικνύεται μέσα από δεδομένα και μαρτυρίες και όχι από τα ιστορικά αφηγήματα της Αριστεράς, η οποία κυριάρχησε μεταπολιτευτικά και στον τομέα της «αποκωδικοποίησης» του τι συνέβη την επταετία και ειδικά εις ό,τι αφορά το Πολυτεχνείο και τον «μύθο» ή μύθο που το συνοδεύει.

Η αντιπαράθεση τις τελευταίες ημέρες είναι μεγάλη και πάλι. Πολύ μεγαλύτερη σημασία ωστόσο, από τα γεγονότα καθ’ αυτά του Πολυτεχνείου, το άρμα, τους νεκρούς κ.ο.κ. έχει το ιστορικό πλαίσιο, το οποίο μέχρι σήμερα ήταν ομιχλώδες, καθώς ο όποιος αντίλογος στην απροκάλυπτη αριστερή προπαγάνδα, εθεωρείτο ταυτόσημος με τους νοσταλγούς του απριλιανού καθεστώτος.

Το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών θέλει να επισημάνει το ιστορικό κενό που χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή και την ανάγκη να ακουστεί κάθε άποψη που συνοδεύεται από κοσμιότητα και στοιχειώδη τεκμηρίωση. Για το λόγο αυτό και θεωρώντας το απαραίτητο για την ανάδειξη της αλήθειας – η οποία παρεμπιπτόντως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τη σημερινή πραγματικότητα – προβάλλουμε μέσα από το THE RIGHTER τα ντοκιμαντέρ του ΕΠΟΚ για τα προηγηθέντα, τα γεγονότα και τα επακόλουθα της «Εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου».

Τα βίντεο της σειράς