Ο Γενικός Γραμματέας Σύρων στο μπάρμπεκιου: Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι χαλιφάτο του ISIS! (video)

1
1617

Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Σύρων Ελλάδος, κ. Ανουάρ Μπακρί βρέθηκε σήμερα το πρωί στο περίφημο «σαδιστικό μπάρμπεκιου» που οργάνωσαν οι Ενωμένοι Μακεδόνες για να δώσει τα δικά του μηνύματα. Μηνύματα προς το πολιτικό κατεστημένο, το οποίο έσπευσε να χαρακτηρίσει ως σαδιστές τους Έλληνες πατριώτες που αντιδρούν στον εποικισμό της χώρας μας.

Συμπεριλαμβανομένου τόσο του κ. Γιαννούλη όσο και όλων αυτών, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν την πρωτοβουλία, οι προσπάθειες του κατεστημένου να φιμώσουν τους Έλληνες και να κάνουν μπίζνες στην πλάτη των προσφύγων μπερδεύοντάς τους με τους μετανάστες, ήρθαν αντιμέτωπες με ένα ισχυρό ράπισμα.

Ο κ. Μπακρί ήταν απολαυστικός και έκανε δηλώσεις, αποκαλύπτοντας των ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας – Αρπαχτίας, όπως την αποκαλεί – του ΟΗΕ, των ΜΚΟ, τις οποίες απεκάλεσε γκάνγκστερ και της σατανικής υπηρεσίας ασύλου, η οποία παρακρατά τα νομιμοποιητικά έγγραφα των πραγματικών προσφύγων.

Επιπλέον, ο κ. Μπακρί ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες έχει κληθεί από τους «Αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας για να καταθέσει τα όσα επανειλημμένως έχει καταγγείλει για περιπτώσεις διαφθοράς στην Υπηρεσία Ασύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπακρί είπε:

«Έχει πέσει κατάρα στην πατρίδα μας τη Συρία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ελληνικό λαό, που μας φιλοξενεί και θα πρέπει να σεβαστούμε την Ελλάδα και τα έθιμα της Ελλάδος. Εδώ δεν είναι ισλαμικό κράτος. Εδώ δεν είναι το χαλιφάτο του ISIS. Εδώ, όποιος θέλει πίνει τη μπίρα του κι όποιος δε θέλει δεν την πίνει. Όποιος θέλει να φάει χοιρινό το τρώει κι όποιος θέλει δεν το τρώει. Όποια θέλει να βάλει μαντίλα, συμπατριώτισσά μου, τη βάζει κι όποια δε θέλει δεν τη βάζει. Και τελειώνει η ιστορία. Αυτή είναι η ελευθερία.

»Και επαναλαμβάνω: Πρέπει να τελειώνουμε με το Μεσαίωνα. Είτε για τη Συρία είτε για την Ελλάδα να τελειώνουμε πλέον. Γιατί όπως είπε και εδώ ο αγαπητός Έλληνας πατριώτης (δείχνει έναν εκ των διοργανωτών του μπάρμπεκιου), εδώ γίνεται μεγάλη μπίζνα. Παίζονται δισεκατομμύρια μ’ αυτούς του γκάνγκστερ. Γκάνγκστερ είναι οι ΜΚΟ. Μιλάμε για γκάνγκστερ. (χειροκρότημα) Γιατί αυτές και η Ύπατη Αρμοστεία – τάχα Αρμοστεία – του ΟΗΕ, που εμείς οι Σύριοι την ονομάζουμε Ύπατη Αρπαχτεία του ΟΗΕ… Μιλάμε για πολύ χρήμα, για κλέψιμο, για απάτες! Μεθαύριο με έχουν καλέσει οι αδιάφθοροι της Ελληνικής Αστυνομίας για να καταθέσω γι’ αυτά που γίνονται. Για τα Σόδομα και τα Γόμορα που γίνονται στην υπηρεσία ασύλου. Αυτήν την σατανική υπηρεσία ασύλου. Πολύ χρήμα, πολύ χρήμα! Δε δίνουν τα ντοκουμέντα στους πρόσφυγες. Γιατί ξέρετε, η Ελλάδα είναι ένα πέρασμα… Οι πρόσφυγες θέλουν να πάνε στο σταθμό του Μονάχου…»