Τις παλαιές και δοκιμασμένες τακτικές του κατά όποιου τολμήσει να αμφισβητήσει την πολιτική ορθότητα, ξεκίνησε σύσσωμο το αριστερίστικο κατεστημένο, με αφορμή την παρανοϊκή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιαννούλη, με την οποία ήθελε να εισάγει την Σαρία στην χώρα μας.
Έτσι από χθές, η τοποθέτηση υπέρ του “αυτονόητου” από τους δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μπογδάνου και Κυρανάκη, υπέρ του δικαιώματος των Ελλήνων να τρώνε ό,τι θέλουν, όπου θέλουν έχει μπεί στο στόχαστρο των αριστερόστροφων μήντια.

Και κραδαίνοντας το ρόπαλο της “ακροδεξιάς”, προσπαθούν να τους αναγκάσουν να σκύψουν το κεφάλι. Οι τακτικές γνωστές. Διαστρέβλωση της πραγματικότητας, απόπειρα περιθωριοποίησης, δολοφονία χαρακτήρων και όλα αυτά που για πολλά χρόνια η αριστερά χρησιμοποιεί προκειμένου να “βάζει σε τάξη” τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Κάτι που στο παρελθόν συχνά πυκνά επιτύγχανε και ανάγκαζε στελέχη της “γαλάζιας παράταξης” να σκύψουν το κεφάλι για να μην έχουν… μπελάδες.
Τα πράγματα έχουν όμως πια αλλάξει, σε ολόκληρο τον κόσμο. Και η δημοφιλία των δύο αυτών νέων πολιτικών (σε σχετικές έρευνες έχουν την δεύτερη και τρίτη θέση στην ΝΔ στα στελέχη κάτων των 40) τους ενθαρρύνει προς το να μην προσκυνήσουν την αριστερά. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι και οι δύο τους κέρδισαν μεγάλο μέρος της δημοφιλίας τους με την στάση τους τόσο στο μεταναστευτικό όσο και στην αντίθεση στην αριστερά.