Καταγγελίες Θάνου Τζήμερου: Υποχρεωμένοι να… ανεχθούν τις ισλαμικές απαιτήσεις οι Έλληνες που εξετάζουν για άσυλο

Δεν ξέρουμε, λένε οι αγαπησιάρηδες κορεκτίλες, ποιος είναι μετριοπαθής και ποιος σκληροπυρηνικός από τους εισβολείς. Από το 2012 έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως μας το αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι εισβολείς, με το πώς ντύνονται, τι τρώνε, τι συνήθειες έχουν. Παράδειγμα: μια μουσουλμάνα εισβολέας είναι να περάσει από συνέντευξη στα Κέντρα Υποδοχής. Και σου λέει κουκουλωμενη από την κορφή ως τα νύχια: δεν δέχομαι να συζητήσω με άντρες. Θέλω να είναι γυναίκα και η κρατική λειτουργός που θα πάρει τη συνέντευξη και η διερμηνέας, διότι η θρησκεία μου μού απαγορεύει να μιλάω με άντρες, εκτός από τον αφέντη μου (που έχει δικαίωμα και να με δέρνει άμα γουστάρει).

Τι καταλαβαίνεις; Είναι μετριοπαθής ή σκληροπυρηνική; Τι θα έπρεπε να κάνει ένα σοβαρό κράτος; Να σταματήσει επί τόπου τη διαδικασία παραοχής ασύλου! Και να οδηγήσει με συνοπτικές διαδικασίες τη ρατσίστρια μουσουλμάνα (τι; δεν είναι;) μαζί με όλο της το σόι στον προθάλαμο της απέλασης. Κανονικά θα έπρεπε να της κάνει μήνυση και ο Δημητράς για ρατσισμό και ανδροφοβία!

Τι κάνει η ισλαμόδουλη Ε.Ε. με τις ισλαμόδουλες οδηγίες της, η ισλαμόδουλη ΝΔ και ο Κυριάκος που είναι περήφανος για την πολυπολιτισμικότητα; Διαβάστε το screenshot από τον νέο νόμο (Αρθρο 77, παράγραφος 4) για να φρίξετε. Όλος ο κατάπτυστος νόμος που ΗΔΗ έχει υποδουλώσει το Ελληνικό κράτος στο Ισλάμ, εδώ: https://www.e-nomothesia.gr/…/nomos-4636-2019-phek-169a-1-1…

Όχι μόνο like. Κοινοποιήστε! Είναι εθνικό καθήκον!

Μη χάσετε την Δευτέρα 11/11 τη ζωντανή μετάδοση του #Ask_Tzimeros (στις 21:00 ακριβώς) . Θα ξετινάξω τον νέο ισλαμόδουλο νόμο της ΝΔ για τη “διαχείριση” του εισβολικού, που τα παπαγαλάκια της πολιτικής ορθότητας τον παρουσιάζουν ως αυστηρό!