Στιγμές ΣΥΡΙΖΑ προς το τέλος της θητείας του αρχίζουν να θυμίζουν στελέχη της κυβέρνησης. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα την κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία σε σχετική της ανάρτηση χαρακτήρισε “τυραννικές μειοψηφίες” όσους αντιδρούν στις επιλογές της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

Όπως ακριβώς οι ΣΥΡΙΖΑίοι τότε με την Μακεδονία, έβλεπαν παντού “μειοψηφίες” και “πολιτικές σκοπιμότητες”, όπως ακριβώς υποτιμούσαν τους Έλληνες που ήταν στα οριά τους, την ίδια συμπεριφορά “Μαρίας Αντουαννέτας” αναπτύσουν και στελέχη της σχετικά νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα σε μια προκλητική δήλωση προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας, στοχοποιώντας τους Έλληνες που επηρεάζονται άμεσα από την τραγωδία του μεταναστευτικού και την πρωτοφανή ανεπάρκεια της ελληνικής πολιτείας.
Ξέχασαν ότι ήταν αυτές οι μειοψηφίες που αποκαθήλωσαν τον Τσίπρα. Ξέχασαν ότι οι αγώνες των Ελλήνων δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο. Και προκαλούν με αυτό τον τρόπο ανθρώπους οι οποίοι ίσως και να τους ψήφισαν!
Αυτή η αντιμετώπιση του τύπου “δεν έχουν ψωμί, γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι” θα κοστίσει πολύ στην ΝΔ. Ας το θυμούνται και αντί να κάνουν τέτοιου είδους προκλητικές δηλώσεις ας κοιτάξουν να κάνουν την δουλειά τους. ΚΑι όχι να δίνουν τα λεφτά, που οι Έλληνες με αίμα πληρώνουν κάθε μήνα, για να κάνουν δημόσιες σχέσεις με διεθνείς οργανισμούς και να το παίζουν “φιλάνθρωποι” με τα λεφτά άλλων!