Και επειδή λένε το παραμύθι με τους 6 μήνες διαμονή σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα και τέτοια, απλά να πω ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Ολοι όσοι είχαμε την εμπειρία γνωρίζουμε. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ. Βγάζουν 40 νόμους και εγκυκλίους που τους δίνουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κ@@@χαρτα τους, να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τα σπίτια τους, τα επιδόματα τους, τα σχολεία των παιδιών τους και τις ασθένειες τους.

Μην ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ξεκίνησε το 2016 για λίγο υποτίθεται και συνεχώς ανανεώνεται. Θα τους ανοίξουν μαγαζιά. θα τους βάλουν στα σχολεία και θα έρθουν και άλλοι και άλλοι μέχρι να ασφυκτιάς στον τόπο σου και να μην ξέρεις και πού να πας.
Στην Αθήνα τους κουβάλησαν και τους αμόλησαν στις πλατείες αστυνομικές κλούβες ξημερώματα. Πώς νομίζετε ότι ήρθαν όλοι αυτοί στο κέντρο;

Ποιός Αφγανός ήξερε τον Αγιο Παντελέημονα και ποιός Αφρικανός την Πλ. Αμερικής. 10-11 χρόνια μετά είναι ακόμη εκεί έχοντας ανοίξει εκατοντάδες μαγαζιά, τα ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ είναι αποκλειστικά δικά τους, έχουν διαλύσει τα σχολεία και έχουν διώξει όλα τα ελληνάκια από αυτά, έχουν διώξει όλο τον κόσμο, που δεν μπορεί να ζει στην Καμπούλ, έχουν καταλάβει πεζοδρόμια, δρόμους και πλατείες, έχουν διαλύσει τους επαγγελματίες που είχαν μαγαζιά και γραφεία στην περιοχή και μαζί τους έχει κουβαληθεί και η αλητεία των ΜΚΟ και των αναρχοτραμπούκων.

Αυτό είναι το μέλλον ελληνικής πόλης με λάθρο στην ελληνική επικράτεια.
Μόνος ένας ηλίθιος θα το έκανε αυτό στην χώρα του.
Ή ένας πληρωμένος.
Ή και τα δύο.
Αλήτες.
VIA Ελένη Παπαδοπούλου