Τέλος, κ. Δήμαρχε, θα ήθελα να καταθέσω μία πρόταση για την ονοματοδοσία της πλατείας απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, σε πλατεία Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ο ομογενής μας από τους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, με την εν γένει στάση ζωής του, αλλά κυρίως με τον θάνατό του στον οποίο εξωθήθηκε και τελικά εκτελέστηκε από τις αλβανικές αρχές, ανέδειξε το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα και πάλι μετά από χρόνια στην πραγματική του διάσταση, δηλαδή ως ζήτημα κατοχής ελληνικής γης και ανάγκης σεβασμού των εθνικών δικαίων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για μια αξιοπρεπή ζωή των αυτοχθόνων Ελλήνων κατοίκων της, στο πλαίσιο του αλβανικού κράτους. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του και τον αγώνα του, με την ονοματοδοσία αυτή.

Αυτά ήταν τα λόγια με το οποία ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης ζήτησε την δημιουργία πλατείας Κωνσταντίνου Κατσίφα, στην συμπρωτεύουσα.
Δεν γνωρίζουμε ποιά θα είναι η στάση του Δήμου, πάντως μέχρι στιγμής ο νέος Δήμαρχος κ. Ζέρβας δείχνει να κρατά αξιοπρεπή στάση και να βρίσκεται στον αντίποδα των πολιτικών Μπουτάρη.
Εμείς εδώ από το Righter θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις!