Η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με θέμα Ουπς! αλλάζω φύλο για μια μέρα! για τους/τις μαθητές/μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας.
Ελπίζαμε ότι η αλλαγή της κυβέρνησης θα περιόριζε κάπως την δράση των “ακτιβιστών” της θεωρίας των φύλων, που δρούσαν ανεξέλεγκτα στο σύστημα Παιδείας. Από ό,τι φάνηκε όμως κάναμε λάθος!

Αυτό είναι το συμπέρασμα από την δημοσιοποίηση του… θέματος του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής που οργάνωσε η Γ.Γ.Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων! Ότι δηλαδή οι παλαβωμάρες των ακραίων αριστεριστών, που θέλουν να κάψουν τα μυαλά των Ελλήνων μαθητών συνεχίζουν ανεμπόδιστες να κυριαρχουν.
Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανόν οι Έλληνες γονείς, αυτοί που δεν θέλουν τα παιδιά τους να γίνονται πειραματόζωα κάποιων παλαβών τύπων που θέλουν να τους αλλάξουν το φύλο, να πούν “ούπς” επειδή ψήφισαν την κ. Κεραμέως!
Η οποία δεν δείχνει να θέλει να φρενάρει όλο τον αριστερίστικο εσμό που κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας!
Όσο για την “Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων”; Ας αλλάξουν όνομα, για να αποσυνδέσουν τον ιερό θεσμό της Οικογένειας από τα κατασκευάσματα της νέας αριστεράς!