“Αντιεξουσιαστές” επιτίθενται σε όσους αντιδρούν στην πολιτική Χρυσοχοΐδη για τον εποικισμό της χώρας!

Επίθεση με μπογιές σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στο δημαρχείο Πεντέλης. Οι δράστες πέταξαν μπογιές στο κτήριο του δημαρχείου και έριξαν φέιγ βολάν. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Είναι σαφές ότι η επίθεση σχετίζεται με την αντίθεση του Δήμου Πεντέλης – που είχε έλθει στο επίκεντρο της δημοσιότητας και με την υπόθεση της διαγραφής της προέδρου της ΟΝΝΕΔ- στην μετεγκατάσταση μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.
Και έτσι έχουμε το εξής αστείο: Η τοπική κοινωνία να αντιστέκεται σε μια επιλογή της κεντρικής κυβέρνησης και οι “αντιεξουσιαστές” να σπεύδουν να επιτεθούν στα μέλη αυτής της τοπίκης κοινωνίας προκειμένου να “περάσουν” οι επιλογές της κεντρικής εξουσίας.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
Το γεγονός δεν είναι καθόλου περίεργο αν κάτσει κανείς να το… σκεφτεί. Διότι οι “δομές” των αντιεξουσιαστών στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχουν χτιστεί πάνω στο χρήμα που έρεε άφθονο, από κονδύλια σχετικά με το μεταναστευτικό. Είναι θέμα της ίδιας τους της ύπαρξης ο εποικισμός της χώρας μας. Και δεν είναι μόνον αυτό. Στα πρόσωπα των μεταναστών, οι αντιεξουσιαστές βλέπουν το “επαναστατικό υποκείμενο” του μέλλοντος. Γι’ αυτό άλλωστε και τα τελευταία χρόνια οι συλλήψεις και οι προσαγωγές κατά την διάρκεια επεισοδίων έχουν πάντα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αλλοδαπών.
Η επίθεση ήταν ένα σαφές μήνυμα. Μήνυμα ότι οι ντόπιες συμμορίες αριστερών τραμπούκων θα τα βάλουν με όποιον αντιδράσει στον εποικισμό της χώρας.