Όλες αυτές οι δομες για λάθρο σε συνδυασμό με τα τσαντιροδιαμερισματα των διακινητών, όπου ζουν ένα σωρό πλέον των 40 χιλιάδων που θέλει να κουβαλήσει η λαθρολαγνα κυβέρνηση, κάνουν την ζωή μας αφόρητη και μας διώχνουν από τα σπίτια μας. Ουσιαστικά αυτό που λένε όλοι αυτοί οι γελοίοι, γιατί περί γελοίων πρόκειται, όταν ανακοινώνουν δομές δεξιά αριστερά, πληρώνουν διαμερίσματα λάθρο και κάνουν πλάτες στους διακινητες, είναι να φύγουμε από τα σπίτια μας.

Ο κάθε τζιτζιφιογκος που μιλάει για συνύπαρξη κοιτάει εμάς, γιατί το σπίτι του, την γειτονιά του, την περιοχή του, την έχει θωρακισμενη. Εμείς θα συνυπάρξουμε με τους Ταλιμπάν που μας κουβαλούν οι αλήτες, όχι ο Μητσοτάκης, ούτε ο Κουμουτσακος, ούτε ο Μπακογιάννης, ούτε ο Χρυσοχοΐδης. Μόνο αυτό αρκεί για να καταλάβουμε και το μέγεθος της αλητείας τους. Στενάζουν τα νησιά και το κέντρο της Αθήνας, φεύγουν οι άνθρωποι να βρουν έναν τόπο να μείνουν μακρυά από τις Καμπούλ, και οι αλήτες, γιατί δεν μπορείς να τους πεις κι αλλιώς με αυτό που κάνουν, σε δουλεύουν μέσα στα μούτρα. Κι αντί να μας στηρίξουν φέρνουν κι άλλους κι άλλους κι άλλους. Σταματημό δεν έχει. Πού θα πάει αυτό;
Ποιός αλήτης πολιτικός πληρώνεται ή ποιοί για να κάνουν πλάτες στην διακίνηση, για να την νομιμοποιούν και για να κάνουν την ζωή μας κόλαση; Νομίζουν ότι δεν έχουμε καταλάβει ότι όλη αυτή η παρανομία και η περιφερομενη αλητεία έχει πολιτικούς από πίσω; Πολιτικούς που θα προωθήσουν την άδεια του ενός και του άλλου Αλή, για να κυκλοφορεί νόμιμα, που θα του βγάλουν άδεια για το τσαντιρομαγαζο του που θα ξεπλένει, να παίρνουν κι αυτοί τα ποσοστά τους, που θα του σβήσουν τα πρόστιμα, που θα πάρουν ένα τηλέφωνο να τον αφήσουν ελεύθερο, γιατί είναι ο Αλή καλό παιδί κτλ κτλ.

Αηδία έχει καταντήσει η ασυλία που δίνεται στην παρανομία που εισβάλλει στην χώρα. Αηδία έχει καταντήσει και ο διωγμός που υφισταμεθα. Άντε μαζευτείτε, γιατί η οργή φουντώνει, ειδικά με το δούλεμα και την απαξίωση που τρώμε, και δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει. Ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να νταντευει λάθρο και να κλωτσά τους νόμιμους κατοίκους αυτής της χώρας. Δεν θα μας κλωτσά όμως για πολύ. Άντε γιατί τόσα χρόνια έχουμε απηυδήσει, αλλά προφανώς δεν το έχουν αντιληφθεί.

Via Ελένη Παπαδοπούλου