Από ό,τι φαίνεται κάποιοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Και δεν διστάζουν εμπρός σε τίποτε προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές φιλοδοξίες τους! Δεν διστάζουν ούτε εμπρός στο να βάλουν δυναμίτη στα θεμέλια της κοινωνίας την οποία υποτίθεται ότι βρίσκονται στον θώκο τους για να υπηρετούν!
Και για να ξηγιόμαστε, ερωτάμε τι δουλειά είχε την Τετάρτη το βράδυ (16/10) ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο του Μανώλη Φανουράκη, να βρεθούν στα εγκαίνια του υποκαταστήματος «Συνδέσμου Επιστημόνων Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (BTAYTD».

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με την διπλωματία “Είναι η πρώτη φορά που μεγάλος Δήμος της Θράκης είναι παρών σε εκδήλωση στην οποία γίνονται τα εγκαίνια ενός συλλόγου που αμφισβητεί ανοιχτά την Συνθήκη της Λωζάνης”.

Παρέα με τον Τούρκο πρόξενο και τον ψευτομουφτή!
Και δεν ήταν μόνος του εκεί. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Τούρκος Πρόξενος, καλεσμένοι από την Τουρκία και φυσικά ο ψευτομουφτής Ξάνθης,μια Παράλληλη Δομή του Ελληνικού κράτους την οποία επίσημα σήμερα ο Δήμαρχος Ξάνθης την αποδέχθηκε, μαζί και την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης, όπως σημειώνει η ίδια ιστοσελίδα!