Το 2013, οι σοσιαλιστές είχαν βγει στα κάγκελα για ένα φρικτό δυστύχημα. Δύο νέοι άνθρωποι, που δεν είχαν χρήματα για το πανάκριβο πετρέλαιο και άναψαν μαγκάλι για να ζεσταθούν, βρήκαν τραγικό – και ομολογουμένως άδικο – θάνατο.

Έξι χρόνια μετά, κορυφαίο στέλεχος των σοσιαλιστών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέει δημοσίως πως το ακριβό πετρέλαιο είναι ευεργετικό για το περιβάλλον.

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτά τα απάνθρωπα και υποκριτικά τομάρια. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση, έσκουζαν για τα «μαγκάλια των μνημονίων» και για το ακριβό πετρέλαιο. Όταν έγιναν κυβέρνηση αύξησαν κι άλλο τις τιμές του πετρελαίου. Τώρα, ομολογούν πραγματικά ποιοί είναι.

Στην πραγματικότητα, τα 2 παιδιά που πέθαναν το 2014, σύμφωνα με την αντίληψη Τσακαλώτου, ήταν παράπλευρες απώλειες. Τα δύο νεκρά παιδιά, ωστόσο, χρησιμοποιήθηκαν από την προπαγάνδα των σοσιαλιστών για να συγκινήσουν τους ηλίθιους που τους ψήφισαν. Σήμερα, ο σοσιαλιστής Τσακαλώτος υποστηρίζει ξεκάθαρα πως το πετρέλαιο πρέπει να μείνει απλησίαστο οικονομικά, να παγώσουν οι άνθρωποι, για να «σωθεί» (δήθεν) το περιβάλλον. Τα «μαγκάλια των μνημονίων» ανήκουν πια στο παρελθόν, όταν οι σοσιαλιστές είχαν «αυταπάτες».

Όταν κάποιος κατανοήσει το μίσος που τρέφει η αριστερά για τους ανθρώπους και την φύση της ανθρώπινης ύπαρξης, θα κατανοήσει ταυτόχρονα και την λατρεία των αριστερών για τον περιβαλλοντισμό.

Via Ελεύθερη Αγορά