Τρίτη, 12 Νοέ 2019
Αρχική Ελλάδα Ξανά επίθεση από “ευάλωτους Ρομά” στην γέφυρα του «τρόμου» στο Πυρί της...
Η γέφυρα του τρόμου!
Η γέφυρα του τρόμου!

Ξανά επίθεση από “ευάλωτους Ρομά” στην γέφυρα του «τρόμου» στο Πυρί της Θήβας

116
0

Βροχή έπεσαν οι πέτρες για πολλοστή φορά σε ανυποψίαστους διερχόμενους οδηγούς στη γέφυρα του τρόμου, δίπλα από τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Πυρί της Θήβας.
Δράστες για μία ακόμη φορά νεαροί ΡΟΜΑ οι οποίο προκάλεσαν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα των διερχόμενων οδηγών.

Τα πλάνα που ακολουθούν τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο αγανακτισμένος κάτοικος της Θήβας.

Και οι βανδαλισμοί στη γέφυρα του τρόμου δεν έχουν τελος….η δευτερη κατά σειρά επίθεση Ρομά για σήμερα….Ούτε και τα κιγκλιδώματα δεν τους κρατάνε πλέον!!! Και ερωτώ απευθυνόμενος στην Δημοτική αρχή: ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΔΗΜΌΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΆΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΑΠΌΛΥΤΑ ΉΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΉΣ Ο ΚΑΘΕ ΘΗΒΑΊΟΣ ΠΟΛΊΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;;;;

Gepostet von Skoumas Panos am Mittwoch, 16. Oktober 2019

πηγή

Η μεθοδολογία τους

Η «Γέφυρα του τρόμου», βρίσκεται στη Θήβα. Πρόκειται για ένα δρόμο στο Πυρί δίπλα στον καταυλισμό των Ρομά. Οι οδηγοί δέχονται επιθέσεις με πέτρες ενώ οι κάτοικοι ζουν ένα καθημερινό μαρτύριο λόγω της εγκληματικότητας. 

Περνάς από τη γέφυρα του Πυρίου στη Θήβα και εύχεσαι να μη σου έρθει καμιά πέτρα στο παρμπρίζ.

Οι πονηρεμένοι βάζουν ασφάλειες και κλείνουν τα παράθυρα. Όσοι δε γνωρίζουν όμως δέχονται ξαφνικά βροχή από πέτρες. Στο πλάι της γέφυρας όπου βλέπετε το νεαρό Ρομά, είναι το σημείο όπου παραμονεύουν. 

Δε χτυπούν όμως μόνο οχήματα.

Ο καταυλισμός βρίσκεται δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές. Εδώ είναι και το οπλοστάσιο τους πως καθώς υπάρχουν άφθονες πέτρες που τις μαζεύουν και τις πετάνε στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τα  σπίτια της περιοχής θυμίζουν κλουβιά. Αγκαθωτά πλέγματα και κάγκελα που δεν αφήνουν ούτε μια τρύπα ξέφραγη. Οι κάτοικοι αισθάνονται φυλακισμένοι μέσα στις ιδιοκτησίες τους.