Οι αντικρουόμενες δηλώσεις Αστυνομίας και Πυροσβεστικής για το αν οι φωτιές στη Μόρια ήταν εμπρησμός (Πυροσβεστική) ή βραχυκύκλωμα (Αστυνομία) δεν βοηθούν τον κόσμο στην Ελλάδα να καταλάβει τι έγινε εκεί.

Ωστόσο, τον μπαγάσα από την ΓΑΔΑ που εχθές διέρρεε στους αστυνομικούς συντάκτες ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα στην οποία μαγείρευε μια μετανάστρια, να μας τον εμφανίσετε δημοσίως να τον περάσουμε από την βάσανο μερικών ερωτήσων. Η Πυροσβεστική ως καθ’ ύλην αρμόδια μιλά για εμπρησμούς! Δουλειά της Αστυνομίας είναι να εντοπίσει τους εμπρηστές και να αποκαλύψει ποιοί είναι!

Επίσης, τα «kill police» και «αλλάου άκμπαρ» που ακούστηκαν στο hotspot την ώρα που οι Πυροσβέστες δέχονταν βροχή από πέτρες δεν τα είδαμε πουθενά…

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ακόμα δεν στέγνωσαν δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προ ημερών, ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει απειλή στην εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Επίσης, σε hotspot στην Συρία προ ημερών βρέθηκε απανθρακωμένη μια γυναίκα. Πηγές αναφέρουν ότι για την φωτιά ευθύνονται γυναίκες τζιχαντιστών που βρίσκονται στο hotspot αυτό! Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτά τα δύο περιστατικά συνδέονται, αλλά ότι έγινε στη Μόρια συνδέεται απολύτως με τις τελευταίες απειλές Ερντογάν στο προσφυγικό και με την Αχράμ Αλ Σαμ. Οργάνωση τζιχαντιστών που δρα στο Ιντλιμπ και σε συνεργασία με Τούρκους συνοριοφύλακες και διακινητές προωθούν τζιχαντιστές μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη! Εδώ φτάνουν ως «πρόσφυγες», παραλαμβάνουν τα διαβατήρια και συνεχίζουν ή μένουν εδώ και μπαίνουν κι αυτοί στην φάμπρικα διακίνησης.

Τα πλαστά και κλεμμένα διαβατήρια που βρέθηκαν μόνο το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην Αθήνα είναι περισσότερα από 1.200… Φαντασθείτε πόσες χιλιάδες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί από αυτά που δεν έχουν εντοπισθεί.

Γύρω μας λοιπόν έχει στηθεί μια βιομηχανία διακίνησης φονιάδων που περνάνε από την χώρα ανενόχλητοι κι όταν αποφασίσουν να κάνουν κάτι εδώ θα το κάνουν με μεγάλη ευκολία.

Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει στη χώρα.

Πέρα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας που τολμά να παραδεχθεί τρομακτικές αλήθειες, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τι ακριβώς συμβαίνει;..

via Manos Meimarakis