Αρχική Αμβλώσεις Η Ελλάς αυτοκτονεί σε “αργή κίνηση”: Μεταναστευτικό και δημογραφικό

Η Ελλάς αυτοκτονεί σε “αργή κίνηση”: Μεταναστευτικό και δημογραφικό

0
213
Ο Ελληνισμός αυτοκτονεί με μαθηματική ακρίβεια.
Ο Ελληνισμός αυτοκτονεί με μαθηματική ακρίβεια.

Μόνον ως αυτοκτονία σε αργή κίνηση μπορεί να χαρακτηρίσει την δημογραφική εξέλιξη στην χώρα μας.  Ο Ελληνισμός αυτοκτονεί με μαθηματική ακρίβεια. Οι γερασμένοι Έλληνες, που δεν κάνουν παιδιά, που φεύγουν στο εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη θα αντικασταθούν στην πατρίδα τους από τις ορδές των ανθρώπων που έρχονται από την Ασία και την Αφρική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η  ΕΛΣΤΑΤ μειώθηκε περαιτέρω ο πληθυσμός της χώρας πέρυσι, καθώς καταγράφηκαν 33.857 περισσότεροι θάνατοι από τον αριθμό των γεννήσεων. Αυτό αποδεικνύεται από τα δημογραφικά στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛΣΤΑΤ από τα ληξιαρχεία και τις δημοτικές αρχές.

Συγκεκριμένα, οι γεννήσεις στην Ελλάδα το 2018 ανήλθαν σε 86.440 (44.525 αγόρια και 41.915 κορίτσια) καταγράφοντας μείωση 2,4% σε σχέση με το 2017, που ήταν 88.553 (45.686 αγόρια και 42.867 κορίτσια). Στις γεννήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται οι γεννήσεις νεκρών βρεφών, οι οποίες ανήλθαν σε 335, μειωμένες κατά 7,7 % σε σχέση με το 2017 που ήταν 363.

Οι θάνατοι, κατά το 2018, ανήλθαν σε 120.297 (61.387 άνδρες και 58.910 γυναίκες) καταγράφοντας μείωση 3,4% σε σχέση με το 2017, που ήταν 124.501 (63.168 άντρες και 61.333 γυναίκες). Οι θάνατοι βρεφών ηλικίας κάτω του έτους ανήλθαν σε 300, αυξάνοντας ελάχιστα τον δείκτη βρεφικής θνησιμότητας (θάνατοι βρεφών ηλικίας κάτω του έτους ανά 1.000 γεννήσεις ζώντων), από 3,46 το 2017 σε 3,47 το 2018.
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι μέσα στις γεννήσεις στις οποίες αναφέρεται η ΕΛΣΤΑΤ προφανώς περιλαμβάνονται και οι γέννες αλλοδαπών και λαθρομεταναστών. Άρα οι γεννήσεις ελληνόπουλων στην καταγωγή είναι κατά πολύ μικρότερες και ο αριθμός των Ελλήνων μειώνεται ακόμη περισσότερο.
Την ίδια στιγμή που ο πληθυσμός της χώρας μας μειώθηκε τόσο πολύ, η κυβέρνηση σχεδιάζει να εγκαταστήσει στην χώρα περίπου 56.000 λαθρομετανάστες. Αν και πολύ αμφιβάλλει κανείς εάν ο αριθμός θα είναι αυτός τελικά ή θα πολλαπλασιαστεί με δεδομένες τόσο τις αυξήσεις των ροών όσο και την αδυναμία της ελληνικής κυβέρνησης να πραγματοποιήσει τόσες επιστροφές μεταναστών όσες δηλώνει ότι θα ήθελε να κάνει. Αφού άλλωστε αυτοί που προωθούνται στην χώρα δεν μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία και οι χώρες τους δεν τους δέχονται και δεν τους αναγνωρίζουν.

Το αύριο θα ανήκει στους μετανάστες
Ειδικά εάν λάβει κανείς υπόψιν τους ότι οι μετανάστες που εγκαθίστανται στην χώρα είναι νεαρής ηλικίας, ενώ οι Έλληνες έχουν πολύ υψηλό μέσο όρο ηλικίας γινεται σαφές ότι στην χώρα μας λαμβάνει χώρα ένας εποικισμός, μια δημογραφική αλλαγή της οποίας τα σημάδια δεν θα αργήσουν να γίνουν ολοφάνερα σε όλους.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», για τα επόμενα 30 χρόνια προδιαγράφεται για τη χώρα μας ένα ζοφερό μέλλον, όπου τα παιδιά και οι έφηβοι δεν θα ξεπερνούν το 12% του πληθυσμού, η μέση ηλικία των κατοίκων θα αγγίζει τα 50 έτη και οι οικονομικά ενεργοί πολίτες θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 3,7 εκατομμύρια.
Οι γερασμένοι Έλληνες, που δεν κάνουν παιδιά, που φεύγουν στο εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη, που κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις κάθε χρόνο για να διατηρήσουν το επίπεδο ζωής τους,  θα αντικασταθούν στην πατρίδα τους από τις ορδές των ανθρώπων που έρχονται από την Ασία και την Αφρική.
Ο Ελληνισμός αυτοκτονεί με μαθηματική ακρίβεια. Και απλά επειδή γίνεται σε “αργή κίνηση” κανείς δεν παίρνει το ζήτημα στα σοβαρά. Και είναι κρίμα τόσα χιλιάδες χρόνια ιστορίας να τελειώσουν μέσα σε ένα κλίμα παραίτησης, αδιαφορίας και απάθειας!
Κάτι το οποίο καθόλου απρόσμενο δεν είναι. Αντιθέτως έχει εδώ και πολύ καιρό αναλυθεί, σε μελέτες περί “αντικατάστασης πληθυσμού”, που γίνονται από οργανώσεις σαν τον ΟΗΕ.