Τρόμος: 2200 νεκρά μωρά βρέθηκαν στο σπίτι ιατρού (Video)

0
297

Το 2015, ο Δρ. Ούλριχ Κλόπφερ έχασε την άδεια της κλινικής αμβλώσεων που διατηρούσε. Ο λόγος ήταν, σύμφωνα με το FOX NEWS, ότι πραγματοποίησε έκτρωση σε ένα δεκατριάχρονο κορίτσι και δεν ενημέρωσε τις αρχές.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο ιατρός από το Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα, απεβίωσε στο Ιλινόις. Τότε ήταν που η οικογένειά του ανακάλυψε τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι: 2.246 συντηρημένα νεκρά μωρά από εκτρώσεις.

Ο Κλόπφερ πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου. Παραμένει αδιευκρίνιστο, σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού σερίφη, πότε βρέθηκαν τα έμβρυα, ωστόσο, η οικογένεια ειδοποίησε την υπηρεσία του την Πέμπτη.

«Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, περί τις 3:30 πμ, το γραφείο του ιατροδικαστή της Ουΐλ Κάουντι έλαβε κλήση από δικηγόρο που εκπροσωπούσε την οικογένεια του Δρ Ούλριχ Κλόπφερ, ο οποίος απεβίωσε την 3η Σεπτεμβρίου 2019», αναφέρει το ανακοινωθέν του σερίφη.

«Ο δικηγόρος ενημέρωσε το Γραφείο του Ιατροδικαστού ότι κατά την διερεύνηση της προσωπικής περιουσίας του ιατρού, ανακαλύφθηκαν αυτά που φέρονται να είναι σοροί εμβρύων και ζήτησε από το Γραφείο του Ιατροδικαστού της Ουΐλ Κάουντι την προβλεπόμενη μετακίνησή τους. Το Γραφείο του Ιατροδικαστού επικοινώνησε με τον Εισαγγελέα της Ουΐλ Κάουντι και το σερίφη της περιοχής, μεταφέροντας την πληροφορία που του κοινοποιήθηκε από τον δικηγόρο.»

Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι οι σοροί βρέθηκαν σε σημείο της ακίνητης περιουσίας του θανόντος, που βρίσκεται σε οικιστική περιοχή της περιφερείας, παρ’ ότι δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, βρήκαν τις σορούς 2.246 συντηρημένων «αγέννητων μωρών».

Το γραφείο του σερίφη ανέφερε ότι δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι στο σπίτι αυτό διενεργούντο σχετικές διαδικασίες.

Η οικογένεια φέρεται να συνεργάζεται με το Γραφείο του Ιατροδικαστού, το Γραφείο του Σερίφη και το Γραφείο του Εισαγγελέα της Ουΐλ Κάουντι, που συμμετέχουν στην έρευνα.

Press Release from the Will County Sheriff's Office: FETAL REMAINS DISCOVERED IN UNINCORPORATED WILL COUNTYPublished On: Fri, 13 Sep 2019 23:47:00 +0000

Gepostet von Will County Sheriff's Office am Freitag, 13. September 2019

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής περιπέτειας του Κλόπφερ το 2016, ο τοπικός τύπος ανέφερε ότι επρόκειτο για τον «πιο γνωστό ιατρό αμβλώσεων στην ιστορία, με δράση δεκάδων χιλιάδων εκτρώσεων σε πολλές περιοχές της πολιτείας για πολλές δεκαετίες.»

«Σύμφωνα με τις καταθέσεις τότε, φάνηκε ότι επρόκειτο για έναν άνδρα που χρησιμοποιούσε ουσιαστικά τις ίδιες διαδικασίες άμβλωσης και αναστολής της κύησης από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80», ανέφεραν τα ίδια δημοσιεύματα.

Είχε κάνει έκτρωση και σε δεκάχρονη χωρίς να το αναφέρει στις αρχές

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι τότε ο Κλόπφερ αναφέρθηκε σε μία ακόμη χειρότερη υπόθεση από αυτήν για την οποία εκατηγορείτο, η οποία είχε να κάνει με την έκτρωση σε δεκάχρονο κορίτσι, την οποία είχε πραγματοποιήσει στην Πολιτεία του Ιλινόις.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, το κοριτσάκι είχε βιασθεί από το θείο του και η οικογένεια ηρνείτο τόσο να αναφέρει το βιασμό όσο και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη το θείο. Ο Κλόπφερ ομολόγησε τότε στο Συμβούλιο Ιατρικών Αδειών, ότι δεν είχε αναφέρει ούτε εκείνη την περίπτωση στις αρχές.

Διαπλοκή

Η υπόθεση του Κλόπφερ είχε και πολιτική διάσταση, καθώς με το που έχασε την άδειά του, μία νέα κλινική εμφανίστηκε στην περιοχή του, η οποία όλως τυχαίως ανήκε σε έναν υπάλληλό του.

Η πολιτική διάσταση προέκυψε, καθώς η κλινική δεν μπορούσε να αποκτήσει άδεια, καθώς το Υπουργείο Υγείας της Ιντιάνα δεν την αδειοδοτούσε «ελλείψει αξιόπιστου και υπευθύνου χαρακτήρα».

Δεδομένων των καλών σχέσεων που η κλινική διατηρούσε με τον δήμαρχο, μπόρεσε και λειτούργησε βασιζόμενη σε βούλευμα που εξέδωσε για λογαριασμό της τοπικός δικαστής.

Κυνισμός ή ψυχοπάθεια;

«Οι γυναίκες μένουν έγκυες, οι άνδρες όχι. Πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες όταν λαμβάνουν μία απόφαση που θεωρούν ότι είναι η σωστή για τη ζωή τους», είπε ο Κλόπφερ κατά την απολογία του το 2016.

«Δεν είμαι εδώ για να υπαγορεύσω οτιδήποτε σε κανέναν. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν».

Ο Κλόπφερ είναι πλέον νεκρός, έχει φύγει και ξέρουμε πλέον αρκετά για να τον κρίνουμε εμείς.

Η διατήρηση 2.246 νεκρών αγέννητων μωρών στον προσωπικό του χώρο, μαρτυρά τη μοναδική βαναυσότητα, το είδος της πράξης, που διαπράττεται από κάποιον που η άποψή του για τη ζωή είναι τόσο διεστραμμένη, ώστε ένιωσε την ανάγκη να διατηρήσει αυτό που κατέστρεψε.

Ας μην υποκρινόμαστε ότι υπάρχει οιαδήποτε άλλη εξήγηση γι’ αυτό. Ο Κλόπφερ δε θα μπορέσει να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη γι’ αυτό, όμως χιλιάδες δολοφονημένα έμβρυα δεν καταλήγουν τυχαία στο σπίτι σου.

Συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο «αποκτηνώνω» για να περιγράψουμε τη βαναυσότητα με την οποία φερόμαστε σε κάποιον, όμως ξεχνάμε και μία άλλη έννοια της λέξεως που σημαίνει: «μετατρέπω κάποιον σε κτήνος και απάνθρωπο».

Συχνά φτάνουμε σε μία κατάσταση που περιγράφεται από τη δεύτερη αυτή εκδοχή σε συνδυασμό με την πρώτη. Αποκτηνωνόμαστε αποκτηνώνοντας τους άλλους.

Τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση μπορεί κανείς να υποθέσει ότι ο Κλόπφερ αποκτηνώθηκε από τη βιομηχανία των αμβλώσεων.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ότι ήταν ένας ψυχοπαθής που ποθούσε να σκοτώνει τη ζωή εν τη γενέσει της, από μία έμφυτη τάση προς τη βία.

Αυτό θα ήταν εξίσου καταδικαστέο.

Εντούτοις, είναι ίσως απόλυτα λογικό να δει κανείς το Κλόπφερ ως παράδειγμα ανθρώπου που εσωτερικεύει τη βία που διαπράττεται στους πιο ανυπεράσπιστους ανάμεσά μας, καταλήγοντας να την εξωτερικεύσει, μεταξύ άλλων, σε αυτή την ανεξήγητη πράξη σκόπιμου κακού.

Πηγή: Washington Journal