Χτενίζει τα Εξάρχεια η ΕΛ.ΑΣ. σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα στην περιοχή. Συνέλαβε τέσσερα άτομα.

Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Παρασκευής (09.08.2019) στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην πλατεία και την γύρω περιοχή. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), σε συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων της ΓΑΔΑ για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Η αστυνομία προσήγαγε οκτώ αλλοδαπούς από τους οποίους συνελήφθησαν τέσσερις για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της πλαστογραφίας, των ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, ο ένας κατείχε πλαστό δελτίο ταυτότητας αλλοδαπής αρχής, ο δεύτερος εννέα συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 13 γραμμαρίων και οι άλλοι δυο στερούνταν εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.