Πέντε μετανάστες ηλικίας από 17 έως 22 ετών καταδικάστηκαν από αυστριακό δικαστήριο για τον βιασμό 13χρονου κοριτσιού. Η επίθεση έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2018, όταν το 13χρονο κορίτσι παρασύρθηκε σε διαμέρισμα αφού πρώτα συνάντησε τους νεαρούς μετανάστες στο σιδηροδρομικό σταθμό του Γκρατς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της KRONEN ZEITUNG, μόλις το κορίτσι βρέθηκε στο διαμέρισμα, οι πέντε μετανάστες φέρονται να της έδωσαν αλκοόλ και άλλες ουσίες και εν συνεχεία την ανάγκασαν να γδυθεί.

Πριν από το περιστατικό, δύο από τους βιαστές είχαν κατηγορηθεί για παραβιάσεις του νόμου για τα ναρκωτικά.

Καθώς η 13χρονη προσπάθησε να αντισταθεί στους πέντε άνδρες, οι άνδρες άρχισαν να γίνονται όλο και πιο βίαιοι, βιάζοντάς την ένας-ένας με τη σειρά.

Ένας μάλιστα εκ των δραστών μαγνητοσκοπούσε το βιασμό με το κινητό του. Το βιντεοσκοπημένο υλικό βρέθηκε μετά την έρευνα και της ανακρίσεις της Αυστριακής Αστυνομίας και κατασχέθηκε.

Δυστυχώς, ιστορίες σαν κι αυτήν είναι όλο και πιο συχνές, από τη στιγμή που η Άνγκελ Μέρκελ ήρε τις θύρες της Ευρώπης παραδίδοντάς την στους, ισλαμιστές κυρίως, εποίκους.

Τζιχάντ βιασμών σε όλη την Ευρώπη

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, μία 20χρονη γυναίκα βιάστηκε στο κέντρο της πόλης Πίτεα της Βορείου Σουηδίας. Το θύμα δήλωσε ότι επρόκειτο για τουλάχιστον δέκα άνδρες με μαύρα μαλλιά και μελανό δέρμα. Οι έρευνες της Σουηδικής Αστυνομίας βρίσκονται εν εξελίξει.

Την Άνοιξη του 2017, ένας ανάλογος ομαδικός βιασμός συνέβη στη Βιέννη, όταν οκτώ Ιρακινοί κατηγορήθηκαν για τον τον ομαδικό βιασμό Γερμανίδας τουρίστριας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε πιθανότατα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, παρασύρθηκε σε διαμέρισμα της αυστριακής πρωτεύουσας και βιάστηκε ξανά και ξανά από τους Ιρακινούς μετανάστες, οι οποίοι ήταν ηλικίας από 22 έως 42 ετών. Οι περισσότεροι δε εξ’ αυτών ήταν συγγενείς μεταξύ τους.

Οι δράστες έλαβαν πολυετείς ποινές φυλάκισης, με έναν 27χρονο να καταδικάζεται σε δεκαετή κάθειρξη.

Φέτος, στη Γερμανία, 11 μετανάστες, κυρίως από τη Συρία παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη για τον ομαδικό βιασμό μίας 18χρονης στην πόλη του Φράιμπουργκ της Γερμανίας.

Παρά τα ανησυχητικά αυτά φαινόμενα, η διεθνιστική αριστερά, αλλά και το ακραίο φιλελεύθερο κέντρο εξακολουθούν να υποστηρίζουν πολιτικές που συνεχόμενα συγκλονίζουν τους ευρωπαϊκούς λαούς. Η δε πατρίδα μας, ζει με την αυταπάτη ότι «εμάς μας αγαπούν και δε θα μας πειράξουν».