Επιτέλους ας τελειώνουμε με την υποκρισία της αριστεράς. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η συζήτηση στην βουλή για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ευελπιστώ ωστόσο ότι από αύριο μια καινούργια και καλύτερη μέρα θα έχει ξημερώσει για την πατρίδα μας. Ένας από τους χειρότερους νόμους που ψηφίστηκαν ποτέ από το ελληνικό κοινοβούλιο θα έχει πλέον καταργηθεί. Άσυλο καπούτ. Όχι όμως για να εγκαθιδρυθεί η αστυνομοκρατία όπως φαντάζονται οι κύριοι του Σύριζα -οι οποίοι στις ιδιωτικές τους συζητήσεις κάνουν λόγο για φασιστικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και άλλες τέτοιες ανοησίες- αλλά για να προστατευθεί πραγματικά η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών που είχε καταλυθεί από την δράση των δυναμικών μειοψηφιών της αριστεράς.

Ας μη γελιόμαστε. Η αριστερά ανησυχεί γιατί ξέρει πως θα χάσει την ιδεολογική κυριαρχία της εντός των πανεπιστήμιων. Μια ιδεολογική κυριαρχία που ασκείται με στυλιάρια και καδρόνια, με συνθήματα στους τοίχους, με προπηλακισμούς αντιπάλων και με κάθε είδους βία και ανομία. Με την ανοχή της πανεπιστημιακής κοινότητας μπαχαλάκηδες έκαναν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ορμητήρια ταραχοποιών, παρασκευαστήρια εκρηκτικών και κέντρα λαθρεμπορίου. Πόσες φορές κάηκαν ιστορικά κτίρια φορτώνοντας τις ζημιές στον φορολογούμενο επειδή η περίφημη πανεπιστημιακή κοινότητα δεν μπορούσε να κανονίσει τα του οίκου της; Και πώς άλλωστε να επέμβουν οι καθηγητές και οι πρυτάνεις όταν και οι ίδιοι προέρχονται συχνά από την ίδια μήτρα της αριστεράς; Η βία είναι δικαιολογημένη για την αριστερά.

Διαβάστε τη συνέχεια: https://www.elora.gr/portal/arxeio/3799-asylo-kapoyt