«Διαδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης ετοιμάζουν οι Ιταλοί για τα 700 νεογέννητα που πέθαναν λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα!!!

Μια συγκλονιστική είδηση που προκύπτει από έρευνα του έγκριτου επιστημονικού περιοδικού The Lancet που είχαν αποσιωπήσει όλα τα media διεθνώς φυσικά και στην Ελλάδα !

Πρόσφατα ο διευθυντής της πασίγνωστης Ιταλικής εφημερίδας, Corriere Della Sera, Federico Fubini αποκάλυψε την είδηση ζητώντας συγνώμη από τους πολίτες και τους Έλληνες που δεν την είχε δημοσιεύσει για να μην αναστατώσει τα κόμματα που στηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση .

Ακτιβιστές Ιταλοί, όπως με ενημέρωσε ο ακτιβιστής δημοσιογράφος και φίλος Francesco Amodeo, θα διαδηλώσουν 8 Σεπτεμβρίου έξω από την Ελληνική πρεσβεία της Ρώμης καταθέτοντας 700 λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη των νεκρών νεογέννητων Ελληνόπουλων.

Τα τριαντάφυλλα τα φτιάχνουν αυτές τις μέρες, μικρά παιδιά στις Ιταλικές παιδικές κατασκηνώσεις και προσκοπάκια .
Θα συμμετέχουν κινήματα και δημοσιογράφοι.

Φυσικά η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ αποδέχτηκε την πρόταση των Ιταλών συναγωνιστών να βρεθούμε και εμείς ταυτόχρονα την ίδια μέρα στην Ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα και να συνδεθούμε μέσω Skype μαζί τους.

Στην προώθηση της εκδήλωσης που κάνουν οι Ιταλοί κινηματικοί προειδοποιούν τους Ιταλούς πολίτες πως στόχος της ΕΕ είναι να διαλύσει την Ιταλία όπως διέλυσε και την Ελλάδα .

Ευχαριστούμε τους Ιταλούς που αντιστέκονται και μας υπερασπίζονται.
Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε οι κατεχόμενοι λαοί να ανακτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και να αποκαταστήσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Γεωργία Μπιτάκου – Διέξοδος Ελλάς

Υ.Γ.: Το Lancet είναι η πιο έγκυρη παγκοσμίως ιατρική επιθεώρηση και το αγοράζουν όλες οι πανεπιστημιακές ιατρικές βιβλιοθήκες.