Στα κεντρικά γραφεία εταιρείας στον Κεραμεικό έφθασαν σήμερα μέλη του Ρουβίκωνα.

Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική συμμορία υποστηρίζει πως στον σεισμό της 19ης Ιουλίου στην Αθήνα οι προϊστάμενοι βάρδιας στην εν λόγω εταιρεία, στο κτήριό της στη Δάφνη, «εμπόδισαν με φωνές τους εργαζόμενους που έκαναν το αυτονόητο για μια τέτοια περίπτωση, δηλαδή παράτησαν τα τηλέφωνα και άρχισαν να κινούνται προς την έξοδο. Αν δεν είχαν σηκωθεί οι εργαζόμενοι, θα είχαν φάει τις ψευδοροφές που κατέρρευσαν στο κεφάλι. Τελικά το κτήριο εκκενώθηκε με καθυστέρηση 15 λεπτών και ενώ είχαν ακολουθήσει αρκετοί μετασεισμοί, όταν τελικά δόθηκε εντολή από τα κεντρικά της εταιρείας».

Όπως συμπληρώνει, «ακολούθησε δημόσια καταγγελία του γεγονότος από τους εργαζόμενους και απάντηση της εταιρείας ότι όλα έγιναν σύμφωνα με τους κανονισμούς και ότι τηρεί ευλαβικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας».

«Ας γίνει επιτέλους κατανοητό ότι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους στις πλάτες μας και με την ανοχή μας και δεν μιλάμε μονάχα για όσους δουλεύουν εκεί αλλά γενικότερα…» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Ρουβίκωνας.